Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 113 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ

Επεισόδιο 113

Η Κέλλυ είναι αναίσθητη στο βάθος ενός γκρεμού ενώ ο Χρήστος βρίσκει το κινητό της και την ψάχνει. Η Βάσια ανακαλύπτει τον φάκελο με τις ύποπτες φωτογραφίες του Ορέστη, θα προλάβει όμως να τις δει; Ο Ιάσονας υπόσχεται να αποτοξινωθεί ξανά από το ποτό αλλά η Άννα έχει τις αμφιβολίες της.ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 113 (VIDEO)

Η Λουίζα ακούει, από τον κοριό που φύτεψε η Έλενα στην παράνομη λέσχη, ένα περίεργο ραντεβού του Σπύρου και αποφασίζει να τον παρακολουθήσει παρά τις αντιρρήσεις του Μιχάλη. Η Μαρία θρηνεί τη δηλητηριασμένη της σκυλίτσα και δεν καταλαβαίνει πώς έγινε αυτό το κακό. Ο Χρήστος έχει μεταφέρει την Κέλλυ στο νοσοκομείο και συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά της.
Ο Αντρέας, το καινούριο παιδί στο ίδρυμα, κάνει τη ζωή των υπολοίπων κόλαση. Ο Μιχάλης αντιλαμβάνεται ότι μια παλιά ξεχασμένη ιστορία αναβιώνει στη ζωή του και κάποιος θέλει να τον βγάλει από τη μέση. Ο Άλκης και η Κορίνα ψάχνουν απεγνωσμένα τη Λήδα και το μωρό αλλά ανακαλύπτουν και άλλα προβλήματα στη σχέση τους. Ο Σπύρος βρίσκει τον κρυμμένο κοριό.ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 113 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

108 ΕΔΩ

109 ΕΔΩ

110 ΕΔΩ

111 ΕΔΩ

112 ΕΔΩ

114 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ