Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 157 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 157

Ο Ιάκωβος πιέζει την Αθηνά να αφεθούν στα αισθήματά τους, αλλά εκείνη αντιστέκεται με όλες της τις δυνάμεις. Σε εpωτική πολιορκία βρίσκεται και η Μυρτάλη με τον Νικήτα να μη χάνει ευκαιρία να της εκφράσει τα αισθήματά του και μάλιστα μπροστά στα μάτια του Λεωνίδα και της Άννας. Η Ιουλία βοηθά τον Κουράκο στην έρευνα για τον εντοπισμό τού δράστη που τον πυροβόλησε και ο κλοιός γύρω από τον Ανέστη στενεύει.Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 157 (VIDEO)

Την ίδια ώρα, ο Ανέστης οργανώνει μία ακόμα επίθεση, αυτή τη φορά εις βάρος της Μαρίνας, αλλά η «επιχείρηση» μπαίνει στον πάγο λόγω έλλειψης ρευστού. Το ρίχνει στο ποτό για να καταλαγιάσει τον θυμό του και λιποθυμά μέσα στο καφενείο του Πότη. Ο Αποστόλης προσπαθεί να προσεγγίσει την Ευτυχία, αλλά εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να γυρίσει κοντά του.

Ο Στάθης συνεχίζει τα νυχτοπερπατήματα και εμφανίζεται με την Εύα στην ταβέρνα. Ο Στέφανος πιέζει την Αρετή να πετάξει τον Στάθη έξω από το σπίτι, αλλά εκείνη δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Η Κατερίνα (Έλενα Ευσταθίου), η πραγματική μητέρα του Δημήτρη, εμφανίζεται στο κατώφλι της Αθηνάς και της ζητά εξηγήσεις…Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 157 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ  

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

152 ΕΔΩ

153Α ΕΔΩ

153Β ΕΔΩ

154 ΕΔΩ

155 ΕΔΩ

156 ΕΔΩ

158 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/5/2024 Μία άκρως τυχερή και ενδιαφέρουσα ημέρα ανοίγεται μπροστά μας. Αυτό το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, υπάρχουν αρκετές όψεις που υπόσχονται τυχερές...