Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Άνοιξη 2022: Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εαρινή Ισημερία και Ανοιξιάτικες προβλέψεις, από την Χριστίνα Τανταλίδου…

της Χριστίνας Τανταλίδου
Αστρολόγος

Με την Εαρινή Ισημερία, στις 20/3/22 καλωσορίζουμε την Άνοιξη και ουσιαστικά τότε ξεκινά η αστρολογική χρονιά και με τον Ήλιο στον Κριό. Έτσι τα ζώδια , κάνουν τα ξεκαθαρίσματα τους και επηρεάζονται από την παρορμητική φύση του Ήλιου, για να προχωρήσουν σε νέες κατευθύνσεις , επιλέγοντας το διαφορετικό, το καινούργιο που θα αλλάξει σημαντικά την ζωή τους.

Γενικά , βλέπουμε ότι η ε, δείχνει την ανάγκη του ατόμου να απελευθερωθεί από το κατεστημένο, να ζήσει μια αντισυμβατική σχέση που όμως δεν θα λείπει το συναίσθημα και ο ρομαντισμός. Αναζητά να βρει διέξοδο λοιπόν ο άνθρωπος από υποχρεώσεις και μια καθημερινότητα που τον πιέζει ασφυκτικά.

Πάμε όμως να δούμε τα ζώδια πως θα βιώσουν τον έρωτα μέσα στην νέα αστρολογική χρονιά που ξεκινά τον Μάρτιο του 2022 και ολοκληρώνεται τον Μάρτιο του 2023.

Κριός

Ο έρωτας θα είναι για σας πρωτοποριακός και ακολουθείτε το ένστικτο σας, γιατί αναζητάτε νέες συγκινήσεις-εμπειρίες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα διστάσετε να ριψοκινδυνεύσετε μια μόνιμη κατάσταση. Αναμένονται νέες γνωριμίες.

Ταύρος

Θέλετε να νιώσετε το συναίσθημα και για αυτό θα γίνετε ακραία ρομαντικοί και έρχεστε κοντά στο άτομο που σας μαγεύει. Ρομαντικές ιστορίες ξεκινούν λοιπόν και είστε έτοιμοι για ρήξεις και αιφνίδιες αλλαγές.

Δίδυμοι

Νιώθετε έντονα ερωτικοί, φλερτάρετε αρκετά με νέα άτομα και μπαίνετε δυναμικά μέσα σε ένα κύκλο ατόμων που σας ταιριάζουν, ταυτίζονται μαζί σας. Σίγουρα δεν θέλετε να δεσμευτείτε, αλλά δεν είναι και κάτι που τελείως περνάει από το χέρι σας.

Καρκίνος

Αναζητάτε την σχέση ζωής με άτομο που μπορεί να σας στηρίζει και είναι η χρονιά σας, μπορείτε δηλαδή να ζητήσετε και να λάβετε αυτήν την χρονιά. Ίσως όμως μπερδέψετε τη δουλειά με τον έρωτα και αυτό ίσως είναι το μόνο που θα σας δυσκολέψει.

Λέων

Θέλετε να έχετε έναν άνθρωπο στο μυαλό σας, να νιώθετε συναισθήματα, αλλά σίγουρα δεν θέλετε να δεσμευτείτε και να δίνετε λογαριασμό τι κάνετε και πως. Σχέση από απόσταση με άτομο διαφορετικής κουλτούρας, ιδιοσυγκρασίας αναμένεται να σας καλύψει.

Παρθένος

Είστε από τους πιο ευνοημένους μέσα στο 2022, ωστόσο έχετε πολλές επιλογές και αυτό αυτόματα σας μπερδεύει και φέρνει συναισθηματική ανακατωσούρα. Ωστόσο, είστε πολύ κοντά και στο να επιλέξετε το ιδανικό σας ταίρι.

 

Ζυγός

Νιώθετε πως η μοναξιά δεν σας πηγαίνει , για αυτό και θα κάνετε βήματα που σας φέρνουν κοντά σε μια επισημοποίηση-δέσμευση. Βέβαια δεν αποκλείεται και μέσα στην νέα αστρολογική χρονιά να πρέπει να χαιρετίσετε το παλιό, το παρελθόν σας, με ακραίες συνέπειες.

Σκορπιός

Έτοιμοι να ξεπεράσετε ότι δεν έχει προχωρήσει μέχρι τώρα και να κάνετε νέες επιλογές που θα σας φέρνουν χαρά και όχι πόνο. Ρίχνετε την ενέργεια σας αποκλειστικά σε εσάς και αυτό αυτόματα θα σας φέρει κοντά στο κατάλληλο άτομο. Ρήξεις αναμένονται.

Τοξότης

Νιώθετε πως μόνο ο έρωτας σας αντιπροσωπεύει αυτό την χρονιά και θα προσπαθήσετε να τον κατακτήσετε. Σχέση με νεότερο άτομο αναμένεται και αυτό ίσως σας εξιτάρει, αλλά και δυσκολεύει συγχρόνως. Νιώθετε όμως να έχετε πάρει τη ρεβάνς.



Αιγόκερως

Δίνετε μεγάλη σημασία στα συναισθήματά σας, αφουγκράζεστε τις ανάγκες σας και για αυτό είστε έτοιμοι για την μεγάλη αγάπη, και βέβαια δεν σας νοιάζει, εάν θα κάνετε υποχωρήσεις. Θα κατασταλάξετε.

Υδροχόος

Είστε σε φάση εκρηκτικών αλλαγών, αλλά και κρίσιμων αποφάσεων, οπότε η χρονιά αναμένεται να σας εκπλήξει αλλά και ζορίσει. Είστε κοντά να πείτε αντίο σε όποιον/ό,τι σας καταπιέζει και συγχρόνως να πετάξετε σε μακρινούς ορίζοντες…με νέο ταίρι.

Ιχθύες

Είστε κοντά στο να λάβετε από το Σύμπαν αυτό που ζητάτε και η αστρολογική χρονιά 2022-23 φαίνεται να σας κάνει τα χατίρια. Πιθανά μπερδέματα, ατασθαλίες και παράνομες καταστάσεις αναμένονται. Είστε έτοιμοι και για αυτά;

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 97 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. Επεισόδιο 97 Η Μαρία αποκαλύπτει στον Μάκη τα πάντα για το προξενιό της Λίνας με...