Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1037 (VIDEO)

Δείτε σε videos τα νέα επεισόδια του δ κύκλου της σειράς  ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1037

Ο Μαχίρ θυμώνει με την Κιγιμέτ και εκείνη βγάζει την οργή της στην Ελίφ, η οποία τρομάζει από τη συμπεριφορά της. Λίγο αργότερα η Μελέκ παρατηρεί πως η Ελίφ δεν είναι καλά. Η Κιγιμέτ κατηγορεί στον Μαχίρ τη Μελέκ και εκείνος δείχνει να έχει κουραστεί από τα παράπονα της μητέρα του και την ανώριμη συμπεριφορά της.

Ο Σαφάκ είναι έξαλλος και η Λεμάν προσπαθεί να υποκριθεί την ανήξερη για όσα έχουν γίνει. Η Αλέβ τους ακούει κρυμμένη. Ο Σαφάκ είναι σίγουρος πως η Αλέβ φορούσε το δαχτυλίδι που εκείνος είχε αγοράσει για τη Ζουλιντέ. Αμέσως η Αλέβ πηγαίνει στο δωμάτιο του να βάλει στη θέση του το δαχτυλίδι. Όταν ο Σαφάκ το βρίσκει στη θέση του δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί. Αργότερα μιλάει στη Ζουλιντέ για ό,τι έμαθε.

 

Η Αλέβ καταστρώνει νέο σχέδιο, φοράει ένα ψεύτικο δαχτυλίδι και πηγαίνει στο μαγαζί της Ζουλιντέ. Αμέσως αρχίζει να λέει τη νέα ψεύτικη ιστορία, που κατασκεύασε.

Η Μπιρτσέ, ο Ακίν, η Ασλί και η Φιλίζ πηγαίνουν για καφέ αλλά η βόλτα τους δεν έχει καλή εξέλιξη εξαιτίας της ζήλιας του Ακίν για τον Σινάν. Η Μελέκ είναι με την Ελίφ σε μια καφετέρια και τρώνε το γλυκό τους όταν έρχεται ο Μαχίρ, ο οποίος είναι φανερό πως είναι τρελά ερωτευμένος με τη Μελέκ…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

1028 ΕΔΩ

1029 ΕΔΩ

1030 ΕΔΩ  

1031 ΕΔΩ

1032 ΕΔΩ  

1033 ΕΔΩ

1034 ΕΔΩ  

1035 ΕΔΩ

1036 ΕΔΩ

Aκολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – Spoiler: Ο Σταύρος βρίσκεται δολοφονημένος

Εξελίξεις που καθηλώνουν στη συνέχεια του δεύτερου κύκλου της σειράς ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ του ΑΝΤ1. Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτή την εβδομάδα. Ο Δημήτρης σοκαρισμένος από...