Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Tips για καλύτερη μπαταρία ηλεκτρονικού τσιγάρου

Παρόλο που οι περισσότεροι χρήστες αντιλαμβάνονται την καθοριστική σημασία των μπαταριών λίγοι είναι αυτοί που δίνουν την πρέπουσα σημασία. Οι χρήστες λοιπόν του ηλεκτρονικό τσιγάρου πρέπει να συνειδητοποιήσουν πόσο σημαντικό είναι να συντηρούν την μπαταρία τακτικά και να την εντάξουν ενδεχομένως στη λίστα των καθημερινών εργασιών τους, βελτιώνοντας σημαντικά την απόδοση της συσκευής. Διαρροές ηλεκτρονικών υγρών μπορεί να φράξουν τις τρύπες αέρα και να συνδεθούν με την μπαταρία, προκαλώντας διάβρωση, δυσκολεύοντας ταυτόχρονα τη βαθιά αναπνοή. Ο τακτικός καθαρισμός του ηλεκτρονικού τσιγάρου θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε τη συσκευή μας στη μέγιστη λειτουργία. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την καλύτερη χρήση της μπαταρίας του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Φροντίζουμε πάντα να φορτίζουμε την μπαταρία τακτικά. Οι μπαταρίες που χρησιμοποιούνται για ηλεκτρονικά τσιγάρα έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται συχνά και δεν λειτουργούν σωστά εάν αφεθούν σε κατάσταση αναμονής «απενεργοποιημένη» για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Επίσης, είναι σημαντικό να διατηρούμε τη θερμοκρασία της μπαταρίας στους 20 βαθμούς C ή λιγότερο. Ειδικά τα ιόντα λιθίου θα υποφέρουν από υπερβολική θερμότητα αφού είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στη θερμότητα, γι’ αυτό πρέπει να έχουμε πάντα φορτισμένη την μπαταρία του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Είναι σημαντικό να αποφύγουμε την αποθήκευση της μπαταρίας του ηλεκτρονικού τσιγάρου κάτω από το 50% γιατί αυτό θα μειώσει τη διάρκεια ζωής της. Είναι επίσης σημαντικό να αποσυνδέσουμε τη δεξαμενή από την μπαταρία κατά την αποθήκευση της συσκευής μας. Εάν αφήσουμε τη μπαταρία συνδεδεμένη στη συσκευή, θα μειωθεί η απόδοσή της. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθούμε ότι δεν υπερφορτίζουμε την μπαταρία μας.

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου είναι επαναφορτιζόμενες και πρέπει να φυλάσσονται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Φροντίζουμε να μην έρθει το ηλεκτρονικό τσιγάρο σε επαφή με το νερό, καθώς αυτό θα μειώσει δραστικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αποσυνδέουμε πάντα την μπαταρία μας όταν είναι πλήρως φορτισμένη για να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη διάρκεια ζωής. Εάν η μπαταρία μας δεν είναι πλήρως φορτισμένη, ίσως χρειαστεί να την επαναφορτίσουμε. Ωστόσο, εάν φορτίζουμε τη συσκευή μας τακτικά, έχουμε μεγάλες πιθανότητες να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η τυπική μπαταρία ιόντων λιθίου διαρκεί περίπου 200 εισπνοές. Μια μεγαλύτερη μπαταρία θα μας δώσει εκατό επιπλέον εισπνοές. Μπορούμε επίσης να αγοράσουμε επιπλέον μπαταρίες για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μας από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.altersmoke.gr  Πρέπει να μην ξεχνάμε να φορτίζουμε τακτικά το ηλεκτρονικό μας τσιγάρο για να πετύχουμε τη βέλτιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να έχουμε πάντα μια νέα μπαταρία για την επόμενη φορά. Μπορούμε ακόμη και να χρησιμοποιήσουμε το ηλεκτρονικό τσιγάρο για αρκετές ημέρες χωρίς να χρειάζεται να επαναφορτίσουμε.

Για να διατηρήσουμε την μπαταρία μας στην καλύτερη δυνατή φόρτιση, φροντίζουμε να τη φορτίσουμε πλήρως πριν ξεκινήσουμε το κάπνισμα. Μπορούμε να αγοράσουμε έναν επαναχρησιμοποιούμενο cartomizer και να εξοικονομήσετε χρήματα κατά τη χρήση του. Εφόσον διατηρούμε τις μπαταρίες μας πλήρως φορτισμένες, θα μπορούμε να απολαμβάνουμε την ευκολία της χρήσης ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου κάθε μέρα. Εκτός από την εξοικονόμηση χρημάτων, θα εξοικονομήσουμε και την μπαταρία μας! Και όπως πάντα, πρέπει να φορτίζουμε την μπαταρία μας πάντα πριν ξεκινήσουμε το κάπνισμα!

Οι μπαταρίες θα πρέπει να φορτίζονται μετά από κάθε χρήση. Μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία είναι καλύτερη για την τσέπη μας από μια πλήρως αφόρτιστη. Μπορεί να είναι ακριβό να αντικαταστήσουμε μια μπαταρία μακροπρόθεσμα. Οι μπαταρίες πρέπει να αντικατασταθούν μετά από ένα χρόνο. Επιπλέον, θα πρέπει να αποφεύγουμε τη χρήση επαναφορτιζόμενης μπαταρίας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φροντίσουμε την μπαταρία μας. Όταν το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο είναι πλήρως φορτισμένο, ο ατμός θα πρέπει να μειωθεί.

Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές όσο πιο πιστά γίνεται θα καταφέρουμε να φτάσουμε τη «ζωή» της μπαταρίας κοντά σε αυτή που ορίζεται από τον κατασκευαστή της και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί μας εξοικονομεί χρόνο και χρήματα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ