Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο 2022, από την Σμάρω Σωτηράκη

Πως θα είναι το 2022 ανάλογα με το ζώδιο και το δεκαήμερο σου; Δες το βίντεο με τις ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο για το 2022, από την αγαπημένη σας Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη.

Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο για το 2022, από την Σμάρω Σωτηράκη

Αφήνουμε πίσω μας μια πολύ πολύ δύσκολή χρονιά, και πάμε σε μια νέα χρονιά που και αυτή έχει πάλι τις δυσκολίες της, λόγω των εκλείψεων στο άξονα Σκορπιού – Ταύρου κλειδωνίζοντας οικονομία, ασφάλεια και υλικά αγαθά, το σώμα, της αισθήσεις και την τροφή.

Οι εκλείψεις αυτές φέρνουν οικονομική ύφεση αλλά και ενεργειακή κρίση με αποτέλεσμα να έχουμε ακρίβεια άρα και οικονομική δυσχέρεια. Το σημαντικό μήνυμα της χρονιάς αυτής είναι να καταλάβουμε τι είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς, ότι είναι περιττό να το απομακρύνουμε από την καθημερινότητα μας και να αναζητήσουμε την αληθινή ευτυχία σε ουσιαστικά πράγματα για εμάς.

Πάμε να δούμε συγκεκριμένα τι θα συμβεί τη νέα χρονιά, τι εξελίξεις θα έρθουν και τι ακριβώς θα πρέπει να περιμένουμε ή να προσέξουμε την νέα αυτή χρονιά που όλοι με τόσο αγωνία περιμένουμε να έρθει παρακαλώντας να είναι πολύ καλύτερη από το δύσκολο 2021.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2024 Διανύουμε μία Δευτέρα γεμάτη όνειρα, ιδανικά, ευαισθησία, ανάγκη για προσφορά, αλληλεγγύη αλλά και ενεργοποίηση νέων ιδεών και νέων σχεδίων! Τα κερδισμένα...