Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Η Βασιλική διώχνει τον Μαθιό

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Αlpha, ΣΑΣΜΟΣ

Η Βασιλική καταρρέει, όταν συνειδητοποιεί πόσο κοντά έφτασε ο Νικηφόρος ν’ ανακαλύψει την παράφορη ερωτική σχέση της με τον Μαθιό. Του ζητά να φύγει, αν την αγαπά αληθινά, κι ο Μαθιός πάνω στην απόγνωση και στην οργή του συγκρούεται με τον Αντώνη. Σοκ και για τον Πέτρο, καθώς ένα SMS στο κινητό του τινάζει στον αέρα τον αρραβώνα του με τη Σεμίνα.

Η αιφνιδιαστική επιστροφή του Νικηφόρου στο χωριό παραλίγο να καταλήξει στην απόλυτη τραγωδία, καθώς βρέθηκε μια ανάσα πριν πιάσει επ’ αυτοφώρω τη μάνα του, Βασιλική, να κάνει έρωτα με τον θείο του και μέντορά του, Μαθιό.

Το σοκ είναι τεράστιο για τη Βασιλική. Της κόβονται τα γόνατα από την αγωνία και το φόβο ότι ο μοναχογιός της παραλίγο να την πιάσει στο κρεβάτι με τον εραστή της. Μαύρες σκέψεις την κατακλύζουν, πως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή και να τινάξει στον αέρα τη σχέση της με τον Νικηφόρο, ενώ τρέμει ότι η αντίδρασή του μπορεί να είναι πολύ βίαιη και να καταλήξει σε φονικό, καθώς είχε παθολογική αδυναμία στον δολοφονημένο πατέρα του, τον Στεφανή.

Η Βασιλική δεν αντέχει άλλο το κρυφτούλι και ανακοινώνει στον Μαθιό το χωρισμό τους, τον διώχνει από τη ζωή της και τον παρακαλεί να μείνει μακριά της, αν την αγαπά. Εκείνος, άφωνος από την απόφασή της, προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη. Μάταια. Συντετριμμένος από το χωρισμό, παίρνει το μεγάλο ρίσκο να συγκρουστεί με τον αστυνομικό διευθυντή Αντώνη. Ο φονιάς και ο διώκτης του έρχονται αντιμέτωποι. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον Μαθιό συνεχίζονται, φέρνοντας τον Αστέρη στα όριά του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Άγρια Σύγκρουση! Αστέρης και Άγγελος αντιμέτωποι για τη Στέλλα

Η Σεμίνα επισκέπτεται τη μητέρα της, γεγονός που ξυπνάει παλιούς εφιάλτες και βαθιά κρυμμένες αλήθειες, οι οποίες έρχονται στο φως. Ο ερωτευμένος Πέτρος οργανώνει τον αρραβώνα του, χωρίς να γνωρίζει για τα σχέδια του Διονύση. Ένα σοκαριστικό μήνυμα στο κινητό του, ωστόσο, θα φέρει τα πάνω κάτω σε όσα θεωρούσε ως τώρα δεδομένα. Το σχέδιο του Διονύση βρίσκει τον Πέτρο και τη Σεμίνα εντελώς απροετοίμαστους.

Οι αποκαλύψεις του για το παρελθόν της και το μυστικό που κρύβει κλυδωνίζουν συθέμελα τον έρωτά τους. Παράλληλα, η Άσπα αναρωτιέται αν έχει αλλάξει προς το καλύτερο ο Κώστας και βρίσκεται σε δίλημμα: να γυρίσει κοντά του ή όχι; Η κρίση στη σχέση του Νικηφόρου και της Τζένης μοιάζει αξεπέραστη. Όλα δείχνουν ότι αυτός ο έρωτας πολύ δύσκολα θα επιβιώσει…

Η Καλλιόπη δυσκολεύεται ολοένα και περισσότερο να κρατήσει ασφαλή τα μυστικά της. Ένα καλά κρυμμένο μυστικό της γιαγιάς Ειρήνης έρχεται στο φως. Και ενώ τα φαντάσματα του παρελθόντος κινδυνεύουν να βγουν στην επιφάνεια, στο χωριό έχει αρχίσει να συζητιέται ο πραγματικός λόγος που διαλύθηκε ο αρραβώνας του Πέτρου με τη Σεμίνα. Μια μίνι απόδραση του Αστέρη και της Αργυρώς θα καταλήξει σε μία μεγάλη αποκάλυψη. Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσει η Αργυρώ τη συνωμοσία του Διονύση και του Άγη εναντίον της.

 

Ο Άγγελος πέφτει σ’ ένα ακόμα αδιέξοδο στην έρευνα για τον πατέρα του, ωστόσο, η σχέση του με τη Στέλλα προχωράει. Μία τυχαία συνάντηση της Στέλλας με τον Αστέρη θα πυροδοτήσει ραγδαίες εξελίξεις και μία απρόβλεπτη εξομολόγηση. Καθώς η Αργυρώ αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι για το τι ξέρει πραγματικά η γιαγιά της για τον Άγγελο, εκείνος, ενοχλημένος από την τυχαία συνάντηση του Αστέρη με τη Στέλλα, βυθίζεται στη ζήλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΣΑΣΜΟΣ: Οι μέρες και ώρες προβολής τα Χριστούγεννα

Πόσο ακόμα θα κρατά δέσμια τη Στέλλα η σκιά του παλιού της έρωτα; Ο Άγγελος επιμένει σε αυτόν τον έρωτα και η Στέλλα υποκύπτει. Όλα δείχνουν ότι η σχέση τους θα προχωρήσει, αφήνοντας το παρελθόν πίσω. Για πόσο όμως;

Πηγή: Τηλεθεατής, gossip-tv.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ