Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 6 Δεκεμβρίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια

Στις 6 Δεκεμβρίου ο Άρης που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία όψη που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση, θα υπάρχει δυναμικότητα, οι επιδιώξεις θα είναι μεθοδικές, άμεση θα είναι η λήψη αποφάσεων. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν καινούργιες ευκαιρίες που θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν στη βελτίωση, θα υπάρχει διάθεση για λήψη ρίσκων και πρωτοβουλιών.

Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Δυναμικές διεκδικήσεις!

Φεύγει η αδράνεια και η διστακτικότητα, οι ενέργειες θα είναι τολμηρές, οι στόχοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν, τα οργανωμένα πλάνα θα βρουν εφαρμογή και υλοποίηση. Στον αισθηματικό τομέα δυναμικές άμεσες και απελευθερωμένες θα είναι οι προσεγγίσεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες. Οι εξομολογήσεις και οι παθιασμένες εκδηλώσεις θα καταφέρουν να δώσουν μία δυναμική ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Στα ζευγάρια θα υπάρξει πάθος και έλξη, προσοχή στην κτητικότητα, ενδεχομένως οι διαθέσεις να είναι κάπως εξουσιαστικές, θα εκδηλωθεί ανάγκη για επιβολή και κυριαρχία.

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι επικεντρωμένο σε θέματα αισθηματικής και οικονομικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε, δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε και μία νέα πηγή εσόδων. Στον αισθηματικό τομέα οι δυναμικές προσεγγίσεις θα δώσουν ώθηση στην προσωπική σας ζωή, στις επαφές σας θα υπάρξει έλξη και πάθος θα καταφέρετε να τονωθείτε συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ουσιαστικά ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες θα καταφέρετε να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, αγοραπωλησίες, προσπαθήστε να τρέξετε τα βήματά σας. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψει γνωριμία που θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας εξέλιξη, κινηθείτε δυναμικά και αποφασιστικά, αξιοποιήστε με αμεσότητα τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για νέες γνωριμίες που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν προσωπική όψη, δεν αποκλείεται να υπάρξει ευκαιρία για νέα σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης προσπαθήστε να οργανώσετε τα βήματά σας, θα έχετε τη διάθεση να διεκδικήσετε και να επεκταθείτε, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε συντονισμένα. Στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι ανοιχτείτε και προσεγγίστε, θα υπάρξουν ανοίγματα για νέα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις επαφές σας να ανανεωθείτε και να τονωθείτε συναισθηματικά. Περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, συντονίστε τα βήματά σας, διατυπώστε τις προτάσεις σας, θετικές απαντήσεις θα λάβετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να αναλάβετε πρωτοβουλίες κυρίως σε θέματα επαγγελματικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε και να οδηγήσετε την καριέρα σας ένα βήμα πιο μπροστά. Δώστε έμφαση σε θέματα αισθηματικής φύσης, οι ελεύθεροι προσεγγίστε, φλερτάρετε, θα υπάρξουν συναναστροφές που θα καταφέρουν να σας ενθουσιάσουν.

 

ΖΥΓΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα προσοχή σε τάσεις κτητικότητας καλό θα είναι να χειριστείτε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με χαλαρότητα και όχι με εμμονή. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση, θα καταφέρετε να κινηθείτε αποφασιστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε την καχυποψία την εμμονή και την κτητικότητα, προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο. Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας εξέλιξη τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τις δυσκολίες, θα βρείτε λύσεις και θα καταφέρετε να βελτιωθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα, δραστηριοποίηση, άμεσος χειρισμός, θα είστε σε θέση να τρέξετε τα βήματα σας, να δώσετε λύσεις, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες επαγγελματικές και οικονομικές. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, στο χέρι σας θα είναι να δώσετε μία πιο προσωπική όψη στις επαφές που θα προκύψουν.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανανεώνεστε σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, θα υπάρξουν ευκαιρίες και συμβάντα που θα καταφέρουν να σας βγάλουν από τις δυσκολίες που ενδεχομένως να βιώνετε είτε σε θέματα επαγγελματικής φύσης, είτε αισθηματικής. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση και δυναμισμός, χειριστείτε τις καταστάσεις με αμεσότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και να συντονίσετε τις ενέργειές σας, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε να επεκταθείτε και να βγείτε από τις αρνητικές καταστάσεις. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν επαφές και συναναστροφές που θα σας δώσουν το άνοιγμα για νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες που θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν και επαγγελματική έκταση. Όσοι αναζητάτε εργασία θα καταφέρετε να συναναστραφείτε με τα κατάλληλα πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν. Δώστε έμφαση σε θέματα αισθηματικής φύσης, θα υπάρξουν ανοίγματα για επαφές που θα δώσουν δυναμική ώθηση στην προσωπική σας ζωή.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/5/2024 Το τετράγωνο Σελήνης/ Άρη που κορυφώνεται τις βραδινές ώρες, προκαλεί ωστόσο αρκετά νεύρα, συναισθηματικά ξεσπάσματα, κόντρες, αντιδράσεις! Προσοχή στην παρόρμηση οι...