Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 41-42-43

Δείτε τι θα συμβεί νέα επεισόδια του β κύκλου της κωμικής σειράς ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 41-42-43

Επεισόδιο 41

Η Βαλέρια κόβει μια γερή… δαγκωνιά στον Ηλία, κάνοντας τον μπακάλη μας έξαλλο, ενώ η Φένια σηκώνεται και φεύγει απ’ το σπίτι της Κατερίνας και όλοι την ψάχνουν. Ο Σίμος με την Τούλα προσπαθούν να δείξουν στην Αλίκη το αληθινό πρόσωπο του Κανέλλου, την ώρα που η Χρύσα παίρνει μια μεγάλη απόφαση, που θα στείλει τον Τζώρτζη… αδιάβαστο!

Ο Θοδωρής είναι πολύ στενοχωρημένος που όλα στη ζωή του είναι μια… μετριότητα και αποφασίζει ν’ αλλάξει ρότα. Γιατί τους αποχαιρετάει όλους η Φένια; Ποια είναι η τελευταία δοκιμασία του Βαγγέλα που θα φέρει, για ακόμη μια φορά, αναστάτωση στον Πλάτανο;

Επεισόδιο 42

Ο Τζώρτζης και η Χρύσα ζούνε το δράμα του χωρισμού τους, αλλά η νέα δοκιμασία δεν μπορεί να περιμένει. «Τα πουλούσε με το δράμι κουλουράκια με σουσάμι». Ποιος θα λύσει πρώτος τον γρίφο; Απ’ ό,τι φαίνεται θα παιδευτούν όλοι μέχρι να βρουν την πολυπόθητη απάντηση. Ο Σάββας και η Βαλέρια είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τον Ηλία σε ησυχία, ένας καβγάς, όμως, θα τους αποπροσανατολίσει από τον στόχο τους.

Η Φένια αγνοείται και ο Παναγής με την Κατερίνα συνεργάζονται για να τη βρούνε. Ο Κανέλλος με τη Χρύσα το ρίχνουν στην… παρακολούθηση και παίρνουν στο κατόπι τον Τζώρτζη και την Αλίκη.

Η Φένια θα εμφανιστεί και θα μοιράσει ευθύνες. Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής θα βρεθεί να τσακώνεται με τους Πλατανιώτες για μια παλιά κάλτσα, για να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη! ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 41-42-43

Επεισόδιο 43

Η τελευταία δοκιμασία καλά κρατεί και οι Αθηναίοι με τους Πλατανιώτες κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να νικήσουν. Ο νέος γρίφος τούς οδηγεί στο νεκροταφείο, μόνο που τίποτα δεν είναι τελικά αυτό που φαίνεται, ενώ ο παπάς ετοιμάζει σε όλους μια… κακόγουστη φάρσα! Η Χρύσα με τον Κανέλλο παρεξηγούν τον Τζώρτζη και την Αλίκη και… τούμπαλιν, και κάπως έτσι τα ζευγάρια μας γίνονται κουλουβάχατα!

 

Ο Παναγής αμφισβητεί την απόφασή του να είναι με την Κατερίνα, την ώρα που η Φιλιώ αποφασίζει να κάνει το τραπέζι στη Φένια. Τη λύση στις δοκιμασίες του Βαγγέλα τη δίνει η Μάρμω βάζοντας έναν τελευταίο γρίφο.

Τα ξαδέρφια κερδίζουν το μεγαλύτερο ποσοστό στην επιχείρηση του παππού τους, ο παπάς κερδίζει την ησυχία του, αλλά όλοι μένουν με μια απορία: πόσων ετών είναι, τελικά, η Μάρμω; ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 41-42-43

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 44-45 ΕΔΩ 46-47-48 ΕΔΩ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

31-32-33 ΕΔΩ

34-35 ΕΔΩ

36-37-38 ΕΔΩ

39-40 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ