Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές Προβλέψεις Ζωδίων 8 ως 11 Νοεμβρίου 2021

Δύο πανίσχυροι αντίπαλοι: ο Άρης από το Σκορπιό, και ο Κρόνος από τον Υδροχόο ορθόδρομος πια, παρατάσσουν τα όπλα τους και ετοιμάζονται για τη μεγάλη αναμέτρηση. Είναι μία μάχη που την έχεις προετοιμάσει επιμελώς εδώ και καιρό.

Η στιγμή της αναμέτρησης: Ο αγώνας ετοιμάζεται και οι μονομάχοι έχουν πάρει θέση!

Κάθε φορά που συμβιβάστηκες, κάθε φορά που έσκυψες το κεφάλι συγκαταβατικά, κάθε φορά που αρνήθηκες να υψώσεις το ανάστημά σου απέναντι σε όποιον προσπάθησε να σε μειώσει.

Ναι, είναι η ώρα να πάρεις την ρεβάνς.

Και ξέρεις κάτι; αυτή η μάχη πλέον δεν είναι άνιση, το αντίθετο είναι επί ίσοις όροις!

Αυτό που θα παίξει καθοριστικό ρόλο είναι πόσο. Εσύ έχεις αποφασίσει να κερδίσεις!

Μία και όλα ξεκινάνε και τελειώνουν σε εσένα.

Τίποτα δεν μπορεί να γίνει, αν δεν το έχεις πιστέψει πραγματικά, και αν δεν λειτουργείς με πλήρη συνείδηση, σε κάθε βήμα, κάθε αγώνα, κάθε κίνηση, κάθε απόφαση, που επιλέγεις να πάρεις. Και κυρίως αν δεν αφήσεις το φόβο να κυριεύσει το μυαλό και την ψυχή σου.

Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές. Μόνο το ποσό αποφασισμένος είσαι. Κάθε τι που μπορεί να έχει μία μορφή εξουσίας, την περίοδο αυτή, είναι εύκολο να λειτουργήσει περιοριστικά, ανακόπτοντας την ορμή, τα όνειρα, και τους στόχους σου. Μην προσπαθήσεις να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και μην μπεις στη διαδικασία να ανοίξεις νέους ορίζοντες δεν είναι η ώρα. Αντιθέτως είναι η στιγμή να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις, ποιον θέλεις ή πώς θέλεις στη ζωή σου.

Μία και η ζωή είναι δική σου, και μόνο εσύ μπορείς να ορίσεις πώς ακριβώς θα την αξιοποιήσεις, ακόμα και αν μέχρι τώρα την όριζαν άλλοι για εσένα. Είναι η στιγμή να ενισχύσεις την άμυνα σου απέναντι σε ότι σε βάλει. Να διεκδικήσεις την ελευθερία σου, νέο τους κανόνες στο δικό σου παιχνίδι.

Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη και Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο

Συμπρωταγωνιστής τις ημέρες αυτές στις δύσκολες όψεις που σχηματίζονται είναι ο Ερμής, ο οποίος πυροδοτεί με το δικό του τρόπο το κλίμα, σχηματίζοντας μία σύνοδο με τον Άρη, αλλά και ένα τετράγωνο με τον Κρόνο, φέρνοντας κοντά με το δικό του τρόπο τους δύο πλανήτες για μία ακόμα φορά.

Υπάρχει ένταση υπάρχει νευρικότητα, υπάρχει παρορμητισμός, και η διάθεσή του να τα κάνω όλα εδώ και τώρα. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος σκέψεις κινήσεις ή αποφάσεις, και εκείνο που καλό είναι να έχεις κατά νου, είναι ότι χρειάζεται να επιστρατεύσεις όλη την ψυχραιμία και την αντοχή που έχεις για να μπορέσεις να διαχειριστείς συνθέτες καταστάσεις οι οποίες απαιτούν την πλήρη δυναμική σου και προσοχή σου.

 

Και είναι τόσο τα νέα, οι πληροφορίες η οι ειδήσεις που λαμβάνεις τώρα, που μπορεί να πυροδοτούν ακόμα περισσότερο το έκρυθμο κλίμα των ημερών, καθώς και η απολυτότητα η οποία ενδεχομένως διέπει τις συμπεριφορές, έτσι που δεν αφήνει κανένα περιθώριο ελιγμών η συζητήσεων. Ναι είναι μια εξίσωση για δυνατούς λύτες, κι εδώ θα φανεί η προετοιμασία που έχεις κάνει μια και τώρα ότι γίνεται έχει και οριστικό χαρακτήρα.

Ταύροι, Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι, του πρώτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι μέρες αυτές απαιτούν από εσάς την πλήρη επαγρύπνηση, και ψυχραιμία, κυρίως όμως συνειδητές κινήσεις και αποφάσεις, μία και το κλίμα συχνά-πυκνά σας φέρνει μπροστά από προκλήσεις τις οποίες δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείτε σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δείτε στο παρακάτω video τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 139 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 139 Η Ελένη ζητάει επίμονα από τον νομάρχη να εκδιώξει ακόμα και με τη χρήση βίας...