Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 

Επεισόδιο 32

Ο Αποστόλης πηγαίνει την Άννα στο νοσοκομείο. Η απόπειρα αυτοκτονίας της, όμως, έχει θορυβήσει όλη την κωμόπολη και κυρίως την Αθηνά. Η εμμονή της Χάιδως με τη βεντέτα δεν αργεί να ξαναφουντώσει και, με αφορμή τους πυροβολισμούς στο νεκροταφείο, αρχίζει πάλι να πιέζει τον Φίλιππο να πάρει εκδίκηση. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32 (VIDEO)

Ο Φίλιππος, πάνω στην απελπισία του, ζητά τη βοήθεια του Λυκούργου και του εξομολογείται πως αυτός πυροβόλησε τον Στέφανο. Ο Δημήτρης πολιορκεί την Αντιγόνη, εκείνη, όμως, δεν ενδίδει. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32 (VIDEO)

Ο Στάθης κι η Ιουλία κάνουν μια παρακινδυνευμένη εκδρομή, στο σπήλαιο Δυρού, για να θυμηθούν τα παλιά. Ένα διπλό φονικό αναστατώνει την μικρή κοινωνία κι όλοι απορούν με την αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή. Ο Πότης αναγνωρίζει τον «Πρωταθλητή» από το σκίτσο της αστυνομίας και σπεύδει να δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες.

Ο Δημήτρης στην προσπάθειά του να κερδίσει το χαμένο έδαφος με την Αθηνά, της εκμυστηρεύεται ότι αυτός βρίσκεται πίσω από τις απόπειρες δολοφονίας της Μυρτάλης.

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

27 ΕΔΩ

28-29 ΕΔΩ

30 -31Α ΕΔΩ

31B ΕΔΩ

33 ΕΔΩ

34-35 ΕΔΩ

36-37 ΕΔΩ

38-39 ΕΔΩ

40-41-42 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ