Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 34-35 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 34-35

Επεισόδιο 34

Ο Λυκούργος και η Χάιδω έρχονται πιο κοντά. Ο Ισίδωρος ζητά από τη Μαργαρίτα να πείσει την Αθηνά να του πουλήσει το μερίδιο της στην επιχείρηση. Η Μαργαρίτα επισκέπτεται τα θερμοκήπια των Στεφανέων και η Χάιδω με τον Φίλιππο κλείνουν συμφωνία μαζί της για να δουλέψει εκεί ως γεωπόνος. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 34-35 (VIDEO)

Ο Μάνος και η Μαρίνα επικαλούνται κάποιες δουλειές και φεύγουν μαζί, στα κρυφά, για ερωτικό τριήμερο στην Αθήνα. Η Μυρτάλη επιστρέφει στο σπίτι μετά το συσσίτιο, όταν κάποιος τη ναρκώνει με χλωροφόρμιο και την απαγάγει…

Δείτε το video ΕΔΩ

 

Επεισόδιο 35

Η Μυρτάλη συνέρχεται και, έντρομη, ανακαλύπτει ότι βρίσκεται φυλακισμένη σε ένα δωμάτιο. Η Αθηνά παρακαλάει την Ιουλία να μεσολαβήσει και να μιλήσει στη Μυρτάλη, ώστε να μην την αντιμετωπίζει εχθρικά. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 34-35 (VIDEO)

Στο μεταξύ, η Αρετή υποδέχεται στο σπίτι τη Βασιλική, με μεγάλο ενθουσιασμό, και προσπαθεί να της κάνει μια κουβέντα για να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά της μέχρι σήμερα. Η Βασιλική, όμως, δείχνει αλλαγμένη κι ότι πατάει πια γερά στα πόδια της.

Παράλληλα, κι ενώ κανένας δεν ανησυχεί για τη Μυρτάλη, ο Μάνος προτείνει στη Μαρίνα να παντρευτούν κρυφά κι εκείνη μένει άναυδη. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 34-35 (VIDEO)

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

31B ΕΔΩ

32 ΕΔΩ

33 ΕΔΩ

36-37 ΕΔΩ

38 ΕΔΩ

39 ΕΔΩ

40-41-42 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ