Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της  τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12 ΕΔΩ 13 ΕΔΩ

Επεισόδιο 12

Η Αργυρώ δίνει άλλοθι στον Πέτρο για την ημέρα του φόνου, την ώρα που οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Μανόλης πέφτει σε αντιφάσεις, κινώντας τις υποψίες της αστυνομίας.

Η Άσπα ομολογεί στην Αργυρώ τη σχέση που είχε με τον Στεφανή, ενώ η Μαρίνα θα ξεσπάσει στον Αντώνη για τις υποψίες του προς τα παιδιά της. Η ημέρα της κηδείας θα αναζωπυρώσει την έχθρα δεκαετιών μεταξύ των δύο οικογενειών, και η σχέση Αστέρη-Αργυρώς θα κλυδωνιστεί επικίνδυνα. ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13

Ο Μανόλης βασανίζεται από εφιάλτες, γνωρίζοντας την φρικτή αλήθεια για το έγκλημα…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Απρόσμενη Εξέλιξη! Μια εγκυμοσύνη φέρνει τα πάνω κάτω

 

Επεισόδιο 13

Με το Μαθιό σα στήριγμα, ο Νικηφόρος έχει να αντιμετωπίσει μέσα στο πένθος του την προσπάθεια του Πέτρου να τον προσεγγίσει και να του πει ότι δεν είναι αυτός που σκότωσε τον πατέρα του. ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13

Η συμπεριφορά του Κώστα γίνεται κάθε μέρα και πιο ύποπτη, όμως, η σιωπή του Μανόλη και τα λιγοστά στοιχεία της αστυνομίας για τον πραγματικό ένοχο, περιπλέκουν κι άλλο την κατάσταση.

 

Ταυτόχρονα το χωριό αρχίζει και στρέφεται εναντίον του Πέτρου και η οικογένεια Βρουλάκη δέχεται επίθεση τη νύχτα από αγνώστους, οι οποίοι πυροβολούν αδιακρίτως.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 14-15 ΕΔΩ 16-17 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

1-2 ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

9 ΕΔΩ

10 ΕΔΩ

11 ΕΔΩ

12 ΕΔΩ

13 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΣΑΣΜΟΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ