Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Ενέδρα θανάτου στην Μυρτάλη με χαλασμένα φρένα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας τηλεοπτικής σειράς  Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο MEGA.

Ενέδρα θανάτου στήνουν στην Μυρτάλη για μια ακόμη φορά, στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Η νεαρή πρωταγωνίστρια αποφασίζει να επιστρέψει, για να διεκδικήσει όσα της ανήκουν, όσα η Αθηνά και ο υποτιθέμενος γιος της θέλουν να καταχραστούν από την περιουσία της.

Στο πλευρό της έχει τον Ισίδωρο και την Αθηνά. Οι θείοι της την παροτρύνουν να προσβάλλει τη διαθήκη, αλλά και να σταθεί στις σπουδές της, χωρίς να εγκαταλείπει τα όνειρά της. Φυσικά, κανείς δεν έχει αντιληφθεί σε τί μεγάλο κίνδυνο βρίσκεται.


Η Αθηνά και ο Δημήτρης αναστατώνονται μόλις την βλέπουν μπροστά τους. Δε μπορούν να πιστέψουν πως η Μυρτάλη, τελικά, κατάφερε να επιβιώσει. Τα σχέδιά τους συνεχίζονται, για την τελική εξόντωσή της.

Τα χαλασμένα φρένα

Ο Δημήτρης μαζί με τον Ανέστη παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, για να βγάλουν την Μυρτάλη από τη μέση. Κάνουν δολιοφθορά στο αυτοκίνητό της. Της κόβουν τα φρένα, με στόχο εκείνη να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η Μυρτάλη παίρνει το αυτοκίνητό της και, όταν καταλαβαίνει ότι τα φρένα δε λειτουργούν, είναι πια αργά. Τραυματίζεται σοβαρά, χωρίς να πεθάνει. Αυτό της δίνει δύναμη, αλλά και πανικό ταυτόχρονα. Δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πως έφτασε τόσο κοντά στο τέλος.

Βρίσκεται στο νοσοκομείο, με τον Στέφανο να τρέχει στο πλευρό της. Πλέον, η κατάσταση γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη. Η πρωταγωνίστρια κινδυνεύει και κανείς δε μπορεί να τη βοηθήσει, παρά μόνον ο ίδιος της ο εαυτός.

 

Η Αθηνά συνεχίζει τα σχέδιά της, με την επιχείρηση του Βρεττάκου. Προχωρά σε επικίνδυνες συμφωνίες με μεγαλοεπιχειρηματίες, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν της τη γνώμη του Ισίδωρου και της Ιουλίας.

Όλα αυτά, μέχρι η Μαργαρίτα να βρει δουλειά στον ελαιώνα. Τότε είναι που η αδίστακτη Αθηνά θα στριμωχτεί για τα καλά… Η τελευταία ενέδρα θανάτου στην Μυρτάλη θα εξοργίσει πολλούς, στην γη της ελιάς.

Πηγή: youfly.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ