Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ ΚΑΘΑΡΣΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2

Δείτε τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ ΚΑΘΑΡΣΙΣ που θα βλέπουμε στο STAR

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2

Επεισόδιο 1

“Ο Τρίτος Υποψήφιος”
Στο Πανεπιστήμιο, που διδάσκει ο Δημήτρης Λαίνης, επικρατεί αναταραχή, καθώς ενόψει των Πρυτανικών εκλογών εμφανίζεται την τελευταία στιγμή ένας τρίτος υποψήφιος, ο Ηλίας Βελισσαράτος.

Στο τμήμα Ανθρωποκτονιών ο καινούργιος Προϊστάμενος Νίκος Βανόρτας ενημερώνεται από τον Μπαρασόπουλο και γνωρίζει την καινούργια του ομάδα, ανάμεσα τους η νέα αστυνόμος Μάρθα Καρρά, με την οποία φαίνεται ότι ο Βανόρτας έχει παρελθόν. Ο Δημήτρης ζητάει από την Τόνια να συγκατοικήσουν. ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ ΚΑΘΑΡΣΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2 

Στην Αστυνομία προκαλεί ερωτηματικά η προσπάθεια του Μάσατου να τον συλλάβουν, ενώ η δολοφονία μιας φοιτήτριας και η σύλληψη του Βελισσάρατου ως βασικού υπόπτου, έρχεται να ταράξει το ήδη ταραγμένο κλίμα στο πανεπιστήμιο.

Επεισόδιο 2

“Νέα Τάξη Πραγμάτων”
Η Αστυνομία ανακρίνει τον Βελισσαράτο για τη δολοφονία της φοιτήτριας. Ο Βανόρτας αναθέτει στη Μάρθα την υπόθεση του Έτερος Εγώ, που εκκρεμεί από το 2015, ενώ οι σχέσεις του με τον Παντελή είναι τεταμένες καθώς ο Βανόρτας δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει τα πάντα στην Αστυνομία. ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ ΚΑΘΑΡΣΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2 

 

Η Ελένη Μαρούδα παραλαμβάνει ένα μυστήριο φάκελο. Ο Μασάτος, ύστερα από υπόδειξη του Καλαφατά, μαζεύει την ομάδα του Σαβάκη, ξεκινώντας από το Σωτηράκη, σε μια προσπάθεια αναδιοργάνωσης. Η Αστυνομία παρακολουθεί τις κινήσεις του.

Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση Μπαραόπουλου και Ελένης Μάρουδα κάνουν την εμφάνιση τους. Η Χριστίνα πλησιάζει τον Παντελή και του ζητά τη βοήθεια του προκειμένου να πάρει συνέντευξη από το Θησέα μέσα στη φυλακή.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 3-4 ΕΔΩ 5-6 ΕΔΩ 7-8 ΕΔΩ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ) 

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ