Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ στο γ κύκλο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Ο Ζάχος δεν ξέρει αν πρέπει να πιστέψει την αθωότητα του Λάμπρου που αποφασίζει να κρυφτεί. Όλο το χωριό προσπαθεί να τον βοηθήσει, ενώ ο Ντούνιας τον ψάχνει μανιωδώς. Ο Μπάμπης, παρά τις πιέσεις του φοβισμένου Κυριάκου, θα οδηγήσει τον Λάμπρο στο βουνό μαζί με τον Προκόπη και τους υπόλοιπους;

Ο Ακύλας μαθαίνει πως η κόρη του, Κορίνα, έχει σχέση με τον Μελέτη, ο οποίος του ζητάει το χέρι της. Η Ζωή διαφωνεί με την επιλογή της κόρης της, αλλά εκείνη την απειλεί πως θ΄ αποκαλύψει το μυστικό της. Η Ασημίνα αποφασίζει να δουλέψει με τον Πέτρο παρ’ ότι είναι αδελφός του Δημήτρη Ορφανίδη. ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 (VIDEO)

Ο Νικηφόρος υποψιάζεται πως ο Κωνσταντής κάτι του κρύβει, καθώς βλέπει τα χρέη να αυξάνονται, ενώ στο μαγαζί θα εμφανιστεί κάποιος παλιός γνώριμος από την Τρούμπα. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη δεν μπορούν να πιστέψουν πως τα παιδιά τους θα καταθέσουν εναντίον του πατέρα τους στο δικαστήριο.

Η Μυρσίνη διαφωνεί με τον Δούκα που φαίνεται να έχει παραδώσει τα όπλα, και είναι αποφασισμένη να τους αλλάξει γνώμη και να τους κερδίσει πίσω. Η Ελένη δεν ξέρει αν πρέπει να εμπιστευτεί τον Ζάχο. Τι απόφαση θα πάρουν με τον Λάμπρο; Πώς θα αντιδράσει η Ελένη όταν θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ακύλα;

Δείτε το video ΕΔΩ 

Σημείωση: Για να δείτε τα επεισόδια, όταν εισέλθετε στον ιστότοπο του ΑΝΤ1, πρέπει να κάνετε σύνδεση ως χρήστης μέσω email, Facebook κλπ. Για τα κινητά, πρέπει να κατεβάσετε τη mobile εφαρμογή του ΑΝΤ1. ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 (VIDEO)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Β ΚΥΚΛΟΥ ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Γ ΚΥΚΛΟΥ
7-8 ΕΔΩ
9-10 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Άγριες Μέλισσες Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ