Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 17-18

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του β κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 17-18

Επεισόδιο 17

Στο περιβάλλον που γνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν, στο Νοσοκομείο Μπερχαγιάτ, γράφονται οι τίτλοι τέλους για τη σχέση της Νάζλι και του Αλί. Το να είναι γιατρός είναι υπερβολικά σημαντικό για τον Αλί, για να αφήσει οτιδήποτε να μπει εμπόδιο σε αυτό το όνειρο.

Μάλιστα, για να ξεπεράσει ακόμα πιο γρήγορα το χωρισμό, ο Αλί βρίσκει καινούργιο σπίτι, μακριά από τη γειτονιά της Νάζλι. Ενώ εκείνη είναι συντετριμμένη και δεν μπορεί να σταματήσει να τον σκέφτεται, ο Αλί μοιάζει να μην έχει επηρεαστεί καθόλου από την απώλειά της. Είναι όμως αλήθεια ή απλώς προσποίηση;

Εν τω μεταξύ, ο Τάνζου ανακοινώνει ποιος θα τον αντικαταστήσει ως επικεφαλής της χειρουργικής κλινικής: δεν είναι ο Φέρμαν, αλλά η Φερντά!

Επεισόδιο 18

Ο Αλί έχει μετακομίσει πια όλα του τα πράγματα στο νέο του σπίτι και μάλιστα έχει γνωρίσει και την νέα του γειτόνισσα, την ανέμελη αλλά αρκετά φορτική Έζο. Ο Φέρμαν ζητά από τη Μπελίζ να κρατά εκείνος τη μικρή Λεϊλά έστω και τρεις ημέρες την εβδομάδα, όμως αυτή αρνείται και καυγαδίζουν ξανά.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 17-18

Εν τω μεταξύ, το ταλέντο του Αλί μοιάζει να έχει επιστρέψει πλήρως, τώρα που μπορεί να αφοσιωθεί μόνο σε ένα πράγμα.

 

Η μια επαγγελματική επιτυχία διαδέχεται την άλλη, όλοι απορούν που δε δείχνει κανένα συναίσθημα θλίψης, και η Νάζλι, σίγουρη ότι την ξεπέρασε στο λεπτό, είναι απαρηγόρητη. Και δεν μπορεί να κρατήσει άλλο κρυφά τα συναισθήματά της.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 19-20 ΕΔΩ 21-22 ΕΔΩ 23-24 ΕΔΩ

25-26 ΕΔΩ 27-28 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

10 ΕΔΩ

11-12 ΕΔΩ

13-14 ΕΔΩ

15-16 ΕΔΩ

Δείτε τα πάντα για τη σειρά ΕΔΩ 

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Ο Γιατρός, Ιστορίας Ενός Θαύματος Fans

.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 17-18

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ