Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Φάνης Χριστοδούλου: Νοσηλεύεται στο Θριάσιο μετά από σοβαρό τροχαίο – Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του

Μία από τις πιο εμβληματικές μορφές του ελληνικού μπάσκετ, ο Φάνης Χριστοδούλου, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάρο.

Ο Φάνης μεταφέρθηκε με C-130 στην Αθήνα και εισήχθη στο Θριάσιο νοσοκομείο, για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του και να καθοριστεί η πορεία της νοσηλείας του.

Η υγεία του πρώην αθλητή είναι σε καλή κατάσταση. Θα παραμείνει τουλάχιστον άλλη μια ημέρα στο «Θριάσιο». Έαν χρειαστεί, μετά από δύο μέρες θα μεταφερθεί στο ΚΑΤ.

Ο Φάνης Χριστοδούλου υποβλήθηκε σε μια πλαστική επέμβαση στην μύτη. Άμεσα έσπευσαν να τον δουν στο νοσοκομείο ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Νίκος Φιλίππου, δύο παλαιοί συμπαίκτες και φίλοι του.

Ο Φάνης Χριστοδούλου είχε τραυματιστεί στο γόνατο, την κλείδα και στο κεφάλι και οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα καθώς στο νησί δεν υπήρχε αξονικός τομογράφος.

Κλιμάκιο του ΕΚΑΒ έφτασε στο νησί και με αεροσκάφος μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας. Από εκεί με ασθενοφόρο έφτασε στο Θριάσιο λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας.

Πηγή: real.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

MAESTRO Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 (VIDEO)

Δείτε το πρώτο επεισόδιο του β΄ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς MAESTRO που βλέπουμε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και...