Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 228 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 228

Η Ιφιγένεια φτάνει στα άκρα τον εκβιασμό προς τον Ροδά κι αυτός αναγκάζεται να ενδώσει. Ο Έκτορας αρχίζει να θαυμάζει τις ικανότητες της Δάφνης, μη γνωρίζοντας την κρυφή συνεργασία της με τον Αιμίλιο. Ο Άλκης εξομολογείται στον Μιλτιάδη πως σκέφτεται να κυνηγήσει μια υποτροφία στην Αμερική.

Η Βικτώρια πνίγεται στις ενοχές για τον τραυματισμό του Άγγελου, ενώ ο Μιχαήλ το αποδίδει στην «κακιά ώρα». Η Τζουλιάνα βάζει μπρος το κόλπο και προσπαθεί να συγκινήσει τη Ναυσικά ως προς τον Μάρκο. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος συγκρούεται ξανά με τη Βικτώρια, με αφορμή τον Άγγελο και τις αποστάσεις που έχει επιβάλει σε όλους. Η Βικτώρια απαιτεί από τον Μιχαήλ να κόψουν τα πολλά – πολλά με τον πατέρα του κι εκείνος αναγκάζεται να της πει την αλήθεια για το παρελθόν και τη θυσία του Μάρκου για να τον προστατέψει.

Η Ηλιάνα μαθαίνει ότι η Έρση έφυγε για Αμερική κι η εμμονή της με τον Οδυσσέα ξαναφουντώνει. Η Ολυμπία το σκάει από το σπίτι για να συναντήσει την παρέα της, αλλά τα πράγματα εξελίσσονται άσχημα για εκείνη. Ο Νικηφόρος συνειδητοποιεί ότι λείπει και βγαίνει πανικόβλητος να την ψάξει.

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

225 ΕΔΩ

226 ΕΔΩ

227 ΕΔΩ

229-230 ΕΔΩ

231-232 ΕΔΩ

233-234 ΕΔΩ

235-236 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα 8 ΛΕΞΕΙΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ – Spoiler: Μία συμφωνία κλείνει και ένας πόλεμος αρχίζει

Καταιγιστικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στην συνέχεια της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ. Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας. Η απόφαση της Αμαλίας και του...