Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 46-47

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 46-47

Επεισόδιο 46

«Παράξενος ταξιδιώτης»
Η άφιξη ενός νεογέννητου μωρού στο σπίτι των Αντωνόπουλων προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις: ενεργοποιείται το μητρικό ένστικτο της Μαίρης, το άγχος του Στέλιου και το αίσθημα απόρριψης του Άγγελου. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 46-47
Παράλληλα, όλη η γειτονιά αναστατώνεται και ψάχνει να βρει σε ποιον ανήκει το μωρό, ενώ ο Άγγελος νιώθει τη θέση του στο σπίτι να απειλείται. Η άρνηση του παπα-Θόδωρα και του κυρ Νίκου να υιοθετήσουν τον Άγγελο κάνουν τον μικρό να καταφύγει σε αγγελία.

Ως guest εμφανίζονται οι: Μάνια Γκουργιώτη (Άννα), Ειρήνη Ιωάννου (Ρηνούλα), Φωτεινή Ιωάννου (Κυρία Σωτηροπούλου), Μαρία Κοντοδήμα (Παναγιώτα Αντωνοπούλου), Γιάννης Λατουσάκης (Πασχάλης), Ζωή Μουκούλη (Τούλα), Υβόννη Τζάθα (Χαρά)

 

Επεισόδιο 47

«Το πουλί»

Ο κυρ Νίκος αγοράζει κοψοχρονιά έναν κόκκινο παπαγάλο. Τα λόγια του πουλιού προκαλούν τριγμούς στη γειτονιά και αποκαλύπτουν ένα μυστικό. Ο Αντώνης προσπαθεί να προσαρμοσθεί στις νέες συνθήκες του στρατού. Ο Άγγελος έχει σοβαρές υποψίες πως ο παπαγάλος του κυρ Νίκου είναι πράκτορας των Ρώσων. Ο Καραγιώργης ξεκαθαρίζει τη θέση του για την Ελπίδα, στην οικογένεια Αντωνόπουλων. Ο Παπαδόπουλος συστήνει τον Στέλιο στην υψηλή κοινωνία, την ώρα που οι ασφαλίτες ψάχνουν τον αντιστασιακό παπαγάλο.

Ως guest εμφανίζονται οι: Νίκος Καραγιώργης (Κώστας Καραγιώργης), Μαρία Κοντοδήμα (Παναγιώτα Αντωνοπούλου), Λεωνίδας Κουλουρής (Γαρύφαλλος Κοντούλας), Θανάσης Μπριάνας (Ασφαλίτης με ψεύτικο μουστάκι), Θανάσης Πατριαρχέας (Αποστόλης)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

42 ΕΔΩ

43 ΕΔΩ

44 ΕΔΩ

45 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ