Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 798 (VIDEO)

Δείτε σε videos τα νέα επεισόδια του δ κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 798

Η Ελίφ είναι άρρωστη και η Γιλντίζ με τη Σουρεϊγιά τη φροντίζουν. Η μικρή παραμιλάει από τον πυρετό και λέει συνεχώς τη φράση «η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει». Η Σουρεϊγιά αναρωτιέται αν η Ελίφ έχει δει ποτέ τον τάφο της οικογένειάς της αλλά η Γιλντίζ δεν το γνωρίζει. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Η Μελέκ είναι ολοζώντανη μπροστά τους στο σπίτι της Ζουλιντέ αλλά δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν της. Η Ελίφ βλέπει στο όνειρο της τη μητέρα της να τη φροντίζει και όταν ξυπνάει και δεν τη βλέπει δίπλα της νιώθει πολύ άσχημα.

 

Η υγεία της Ματσιντέ επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα και το σχέδιο του Ταρίκ φαίνεται πως λειτουργεί. Η Βιλντάν δίνει τα χάπια με το δηλητήριο καθημερινά στη Ματσιντέ. Η Σουρεϊγιά πηγαίνει στο δωμάτιο της Ελίφ για να τη δει.

 

Η μικρή αγαπάει τη Σουρεϊγιά και αποφασίζει να μοιραστεί μαζί της το μυστικό σχετικά με τη μητέρα της. Της λέει πως είδε τη μητέρα της στην τηλεόραση και η Σουρεϊγιά δεν ξέρει αν πρέπει να πιστέψει στα λόγια του κoριτσιού. Ο Βεϊσέλ έχει συνέλθει από το σοκ και αρχίζει να σκέφτεται πως κάποιοι έπαιξαν ένα άσχημο παιχνίδι θέλοντας να τους κάνουν να πιστέψουν πως η Μελέκ έχει πεθάνει.

Είναι αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα. Η Ράνα καλεί τον Ταρίκ. Εκείνος όμως την αγνοεί γιατί θέλει να μείνει μακριά της για ένα χρονικό διάστημα…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

795 ΕΔΩ

796 ΕΔΩ

797 ΕΔΩ

799 ΕΔΩ

800-801-802 ΕΔΩ

803-804-805 ΕΔΩ

806-807 ΕΔΩ

808-809-810 ΕΔΩ

811-812 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Κουράκος προσπαθεί να σταματήσει τον Ορέστη

Ανατρεπτικές αναμένονται ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Με κομμένη την ανάσα το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί τις ανατρεπτικές...