Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αισθηματικές Αστρολογικές Προβλέψεις Ζωδίων Μαρτίου 2021

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2021 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Μάρτιο ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις, από την Αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου.

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2021

ΚΡΙΟΣ
Κριέ μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα ξεκινήσει χωρίς ιδιαίτερες «τυμπανοκρουσίες» σε αισθηματικό επίπεδο όμως όσο περνούν οι ημέρες του, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Μέχρι και τα μέσα του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνοντας παρασκηνιακές ενέργειες στις αισθηματικές σου υποθέσεις, για αυτό χρειάζεται αρκετή προσοχή ιδιαίτερα στην επιλογή των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι τα προσωπικά σου ζητήματα.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να ανοίξει ξανά ένα ειδύλλιο του παρελθόντος. Καλό θα ήταν να μην βασιστείς σε έντονα μεν παρορμητικά δε συναισθήματα, καθώς θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Στις 20/3 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σου αλλά και της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο μία ημέρα μετά, δείχνουν πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι «κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου»! Μία νέα σχέση είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει κι αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση φαίνεται πως αυτή έχει πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας ο οποίος μπορεί να εγείρει κάποιες σκέψεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και δεν αποκλείεται αυτή η ανασφάλεια να επηρεάσει και τις κινήσεις που θα κάνεις στην προσωπική σου ζωή και στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων μία θέση που δείχνει πως θα υπάρξουν γνωριμίες μέσω ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Κοινοί φίλοι και κοινοί γνωστοί θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να γνωρίσεις καλύτερα ένα πρόσωπο το οποίο σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

Στα μέσα του μήνα θα πρέπει να δώσεις προσοχή καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 -σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα- μπορεί να σε οδηγήσει να επενδύσεις σε μία γνωριμία πριν ακόμα έχεις τα κατάλληλα «δείγματα». Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 21/3 φαίνεται πως θα ξεκινήσει μία περίοδος, η οποία θα έχει κρυμμένα συναισθήματα και ενδεχομένως και κρυφά παράπονα. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να θυμάσαι πως η επικοινωνία θα παίξει κομβικό ρόλο στο να μην υπάρχουν «θολά σημεία» στη σχέση με το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα έχει ευκαιρίες, ενέργεια, καλή διάθεση και υπερκινητικότητα πάνω στις υποθέσεις που σε αφορούν, μέσα σε αυτές συγκαταλέγονται και οι υποθέσεις του αισθηματικού τομέα. Ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο στις 4/3 και από τη νέα του θέση θα σε βάλει στην ενεργό δράση σχετικά με ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει. Βέβαια αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να προσέξεις όλο το διάστημα του Μαρτίου μιας και είναι πολύ πιθανόν να αντιδράσεις έντονα σε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων και κάτι τέτοιο δείχνει πως η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στον επαγγελματικό τομέα. Δεν αποκλείεται να προκύψει και κάποιο ειδύλλιο με ένα πρόσωπο που συνεργάζεσαι, όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς η νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 -σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα- μπορεί να σε οδηγήσει να ωραιοποιήσεις μία κατάσταση. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 21/3 αλλάζει εντελώς το κλίμα και σε παρακινεί να προσεγγίσεις και να διεκδικήσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα φαίνεται πως θα έχει έντονη κινητικότητα όσον αφορά στον αισθηματικό τομέα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 28/3 στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και με βάση αυτές να κάνεις την επιλογή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας ο οποίος δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο τα συναισθήματά σου, ιδιαίτερα αυτά που έχεις κρατήσει κρυμμένα μέσα σου. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 4/3 μπορεί να δημιουργεί κατά διαστήματα συναισθηματική αναστάτωση, καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να γυρίσεις νοητά πίσω στις σχέσεις του παρελθόντος, να δεις τι πήγε καλά τι θα μπορούσε να είχε πάει διαφορετικά και τι κατάληξη θα μπορούσαν να είχαν. Προσπάθησε να αποφύγεις ατέρμονες σκέψεις οι οποίες θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου και θα σε αφήσουν «ευάλωτο» απέναντι σε αισθηματικές ιστορίες του παρελθόντος. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος αυτού του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων κάτι που δείχνει πως θα αποτελεί ισχυρό βοηθητικό παράγοντα για τον αισθηματικό τομέα. Έτσι λοιπόν ακόμα και αν υπάρχουν στιγμές που το μυαλό σου θα γυρίζει σε γεγονότα του παρελθόντος, θα υπάρξουν και άλλες τόσες που θα εμφανίζονται ενδιαφέροντα πρόσωπα και θα παίρνεις μέρος σε εξίσου ενδιαφέρουσες συζητήσεις!

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 21/3 φαίνεται πως θα επικεντρωθείς ιδιαίτερα σε αυτό που έχεις δομήσει με το σύντροφό σου και ακόμα περισσότερο στην εικόνα αυτού. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο «να δεις το δέντρο και να χάσει στο δάσος» καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην αφουγκράζεσαι ούτε τις αισθηματικές σου ανάγκες ούτε τα συναισθήματά του συντρόφου σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3 θα βοηθήσει στο να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα ανάμεσα σε εσένα και σε εκείνον.

ΛΕΩΝ
Λέων μου ο Μάρτιος προμηνύεται ιδιαίτερα ευχάριστος για την προσωπική και την αισθηματική σου ζωή καθώς το πρώτο που θα βελτιώσει είναι ο διαθέσιμος χρόνος που έχεις για να ασχοληθείς με τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Ο Άρης περνά στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 και από τη νέα του θέση θα κατευνάσει την αναστάτωση που μπορεί να υπήρχε στον επαγγελματικό τομέα το προηγούμενο διάστημα και σίγουρα είχε επηρεάσει σε κάποιο βαθμό και τη διάθεσή σου αλλά και τις προσωπικές σου σχέσεις. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργώντας έντονα συναισθήματα και φέρνοντας στο προσκήνιο πάθη αλλά και λάθη του παρελθόντος! Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να φλερτάρεις με την ιδέα να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίζεις και πιθανόν να είχατε και ένα συναισθηματικό ειδύλλιο. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 -σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα- δείχνει πως μπορεί να παρασυρθείς από παρορμητικές συναισθηματικές ανάγκες.

Το κλίμα θα αλλάξει αισθητά με την είσοδο του Ήλιου αλλά και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 20 και 21/3 αντίστοιχα. Ο Κριός είναι ένα ζώδιο απόλυτα ταιριαστό με εσένα και η παρουσία του Ήλιου και Αφροδίτης σε αυτό φέρνουν φως και καλή ενέργεια γύρω σου. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες ή φλερτ τα οποία θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στην προσωπική σου ζωή. Μία σχέση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο περιβάλλον σου είναι επίσης ένα πολύ πιθανό σενάριο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση όλος ο μήνας -και ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του- είναι ιδανικός για να έρθεις ουσιαστικά κοντά με το σύντροφό σου και να κερδίσεις το έδαφος που μπορεί να είχε χαθεί το προηγούμενο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας ο οποίος μπορεί να δώσει διπλά μηνύματα σχετικά με τις υποθέσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 δείχνει πως το πρώτο μισό του Μαρτίου θα έχει αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις και αυτό το τρέξιμο ίσως να μη σου αφήσει χρόνο για να επικεντρωθείς στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Από την άλλη η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων έως και τις 20/3 δείχνει πως παρά το τρέξιμο των ημερών θα υπάρξουν ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή, καθώς θα συναντήσεις ανθρώπους οι οποίοι θα σε φλερτάρουν και θα σου δείξουν με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον τους. Οι αποφάσεις που θα πάρεις στα μέσα του μήνα και αφορούν μία προσωπική γνωριμία χρειάζονται προσοχή καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί «απάτες και αυταπάτες».

Στις 21/3 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα της θέση δημιουργεί έντονα συναισθήματα και εγκαινιάζει ένα διάστημα το οποίο θα είναι ιδιαίτερα ερωτικό, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεται ήδη σε μία σχέση. Οι αισθηματικές περιπέτειες θα αποτελέσουν πιθανό σενάριο ιδιαίτερα προς τα τέλη του μήνα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση εκμεταλλεύσου το θερμό κλίμα που θα υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου για να έρθετε πιο κοντά κυριολεκτικά και μεταφορικά.

 

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα φέρει ευκαιρίες για εσένα και για την προσωπική σου ζωή και αυτό είναι κάτι που θα φανεί ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό του. Στις 4/3 ο Άρης περνά στο ζώδιο των Διδύμων και η νέα του θέση δείχνει πως η ενέργεια σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, όμως μαζί με την ενέργεια θα αυξηθεί και η παρόρμηση. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις σε περίπτωση που έχεις κάνει μία γνωριμία η οποία σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται ως και τις 20/3 στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνοντας πως η καθημερινότητα μπορεί να μην σε αφήσει να επενδύσεις χρόνο στις αισθηματικές σου υποθέσεις, όμως αυτός που θα έχεις απέναντί σου θα σου δώσει το κίνητρο για να καταφέρεις πολλά πράγματα ακόμα και σε ελάχιστο χρόνο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να έρθεις ουσιαστικά κοντά με το σύντροφό σου και μία πολύ καλή ιδέα για αυτό είναι να αρχίσεις να μοιράζεσαι μαζί του πράγματα που αφορούν την καθημερινότητά σου.

Στις 20/3 περνά ο Ήλιος στο ζώδιο του Κριού και μία ημέρα μετά στις 21/3 τον ακολουθεί και η Αφροδίτη, κάτι που δείχνει πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι αφιερωμένο στην αισθηματική σου ζωή. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου δεν αποκλείεται να εξελιχθεί με τέτοιο τρόπο μία νέα γνωριμία ώστε πολύ γρήγορα να αποτελέσει τη νέα σου σχέση! Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι είναι αυτό που αναζητάς από μία σχέση και από ένα σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ μου ο Μάρτιος προμηνύεται αισιόδοξος και ελπιδοφόρος για εσένα και αυτό είναι κάτι που θα γίνει εμφανές από τις πρώτες ημέρες του, καθώς ο Άρης ο οποίος βρισκόταν στο ζώδιο του Ταύρου και σε ταλαιπωρούσε αρκετά θα μετακινηθεί στις 4/3 στο ζώδιο των Διδύμων. Από τη νέα του θέση θα αφήσει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων σε ησυχία και θα σε βοηθήσει να δεις τα ζητήματα που μπορεί να δημιουργήθηκαν σε αυτές το προηγούμενο διάστημα. Έτσι λοιπόν αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και υπήρξαν αντιπαραθέσεις και διαφωνίες με το σύντροφό σου οι οποίες επηρέασαν αρνητικά το κλίμα της σχέσης σου, τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να τις αφήσεις πίσω. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων έως τις 21/3 θα βοηθήσει τα σχέδιά σου καθώς θα βελτιώσει αισθητά την επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους.

Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον όμως καλό θα ήταν να βγάλεις τα συμπεράσματά σου μετά τα μέσα του μήνα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα δεν θα σε βοηθήσει να δεις καθαρά μία γνωριμία. Στις 21/3 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα της θέση δείχνει πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα έχει αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις με αποτέλεσμα αυτές να τραβήξουν το ενδιαφέρον σου. Βέβαια δεν αποκλείεται να δημιουργήσει και τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο με ένα πρόσωπο που ενδεχομένως να βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας ο οποίος από τη μία χρειάζεται προσοχή από την άλλη όμως φαίνεται πως θα έχει και αρκετές ευκαιρίες για τις αισθηματικές σου υποθέσεις ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό του. Ο Άρης περνά στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 και από τη νέα του θέση μπορεί να αυξήσει τη συχνότητα διαφωνιών και κατά συνέπεια εντάσεων ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Ο Άρης στο ζώδιο απέναντι σου δεν προάγει το «ειρηνικό κλίμα» είτε σε μία σχέση είτε σε μία γνωριμία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και ψύχραιμος προκειμένου να κρατάς τις ισορροπίες. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργώντας συναισθηματική υπερχείλιση η οποία από τη μία μπορεί να βοηθήσει μία «παγωμένη» σχέση, από την άλλη όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε παρορμητικές αντιδράσεις λόγω των έντονων συναισθημάτων.

Αν είσαι ελεύθερος το καλό διάστημα αυτού του μήνα ξεκινά από τις 20/3 και μετά με την είσοδο του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα φαίνεται πως θα είναι γεμάτο θετικές εκπλήξεις, φλερτ ενδεχομένως και νέες γνωριμίες στην προσωπική σου ζωή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3 σε οδηγεί να επικεντρωθείς στις αισθηματικές ανάγκες σου, τις οποίες φαίνεται πως δεν είχες αφουγκραστεί όσο καλά το προηγούμενο διάστημα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα σου υπενθυμίσει κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις τις οποίες επέμενες να ξεχνάς μέχρι τώρα, κάτι το οποίο θα αποτελέσει ένα εμπόδιο για την προσωπική σου ζωή. Η έλλειψη χρόνου είναι πολύ πιθανό σενάριο για αυτό το μήνα και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πολύ πιθανόν να επηρεάσει αρνητικά το κλίμα που θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 4/3 δείχνει πως θα πρέπει να οργανώσεις με ευλάβεια το πρόγραμμα των καθημερινών υποχρεώσεων σου, προκειμένου να σου μείνει χρόνος για την προσωπική σου ζωή. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων έως τις 20/3 φέρνει επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται μέσα από αυτά τα πρόσωπα να υπάρξουν και νέα σχετικά με κάποιον που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

Στα μέσα του μήνα χρειάζεται να κρατήσεις μικρό καλάθι όσον αφορά πληροφορίες που θα φτάσουν σε εσένα καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 -σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα- δείχνει πως πολλές από αυτές δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Στις 21/3 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα της θέση θα βοηθήσει ιδιαίτερα εσένα πού βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και μένεις μαζί με το ταίρι σου. Η ενασχόληση σας με ζητήματα του σπιτιού και οι αλλαγές που ενδεχομένως να θέλετε να κάνετε σε αυτό, θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά και στο τέλος θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να αρχίσεις να έρχεσαι κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο θα νιώσεις πως έχεις κοινό κώδικα επικοινωνίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε μου ο Μάρτιος εγκαινιάζει μία νέα εποχή για εσένα κυριολεκτικά και μεταφορικά καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 δείχνει πως θα υπάρξει κινητικότητα στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Ο Άρης θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο που σου ταιριάζει και σε παρακινεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να κερδίσεις κάποιον που θέλεις. Βέβαια πριν γίνει αυτό θα πρέπει να είσαι σίγουρος για τα συναισθήματά σου, μιας και ο Άρης σε ένα μεταβλητό ζώδιο δεν προάγει τη σταθερότητα και μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με κάτι που μετά από λίγο θα αλλάξεις γνώμη. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται ως και τις 20/3 στο ζώδιο των Ιχθύων και από αυτή τη θέση θα είναι πολύ βοηθητική για να χτίσεις τις βάσεις μιας πρόσφατης σχέσης ή μιας γνωριμίας που θέλεις να εξελιχθεί. Ίσως κατά διαστήματα να δημιουργεί κάποιες σκέψεις ανασφάλειας όμως προσπάθησε να μην επηρεαστείς από αυτές καθώς μπορεί να σε οδηγήσουν σε παρορμητικές επιλογές.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 21/3 φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για αλλαγές μέσα σε αυτή. Η επικοινωνία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και θα σε βοηθήσει να δεις τα συναισθήματα αλλά και τις προθέσεις του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος προς το τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες για να έρθεις κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μέσω ανθρώπων που βρίσκονται στο κοινό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα έχει ευκαιρίες για εσένα κατά το μεγαλύτερο μέρος του, καθώς η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου ως τις 20/3 θα βοηθήσει εξαιρετικά τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ή να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και το φλερτ φαίνεται πως θα έχει την τιμητική του. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 4/3 που μπορεί να δημιουργήσει στιγμές έντασης σε κάθε σχέση σου, όμως κάποιες από αυτές πιθανόν να λειτουργήσουν βοηθητικά! Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 13/3 -σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη- φέρνει στην επιφάνεια τις αισθηματικές σου ανάγκες όμως πιθανόν να σε κάνει να δεις μόνο αυτές και να παραβλέψεις εντελώς τις ανάγκες του συντρόφου σου.

Στα μέσα του μήνα ενδεχομένως να ειπωθούν πολλά τα οποία δεν θα είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν για αυτό θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι σε υποσχέσεις που θα λάβεις αλλά και σε υποσχέσεις που θα δώσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μετά τις 21/3 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα υπάρξουν ευκαιρίες ουσιαστικής επικοινωνίας με το σύντροφό σου, η οποία θα ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα τα οποία είχαν δημιουργήσει απόσταση μεταξύ σας. Η ειλικρίνεια θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία, καθώς θα σε βοηθήσει να δεις «που βρίσκεται» μία σχέση ή μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Αυτό θα είναι το μέλλον του Μύρου

Λίγος καιρός έμεινε πριν ο ΣΑΣΜΟΣ ρίξει οριστικά αυλαία μετά από τρία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση στα οποία σάρωσε τα πάντα. Η σειρά του ALPHA...