Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

8 ΛΕΞΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 176 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 176

Η Μιρέλλα δεν το βάζει κάτω και μιλάει πάλι στη Ναυσικά για την άρρωστη κόρη της. Εκείνη τη στιγμή έρχεται και η Τζουλιάνα στο σαλόνι και γνωρίζει αυτή τη γυναίκα, γεγονός που εξοργίζει αφάνταστα τη Ναυσικά. Ο Φρίξος είναι σίγουρος πλέον για τον Σπύρο με την Αλκμήνη και δεν ξέρει αν πρέπει να το πει στην Ιφιγένεια, ή όχι.

Στο μεταξύ, η Έλλη πέφτει κάτω και σπάει το δάχτυλό της κι ο Φρίξος την πάει αμέσως στο νοσοκομείο. Η Ιφιγένεια φιλοξενεί την Αντριάνα στο σπίτι και ο Μιλτιάδης γνωρίζει πιο καλά αυτή την εκκεντρική προσωπικότητα από την Κύπρο.

Η Ναυσικά βασανίζεται να αποφασίσει αν πρέπει να υποβάλει την Τζουλιάνα σε όλη αυτή τη διαδικασία που ζητά η Μιρέλλα. Ο Σίμος συμβουλεύει την Ελισάβετ να παρατήσει τον Αιμίλιο και να βρει κάποιον άλλον. Η «κόντρα» Άκη – Μανούσου για τα μάτια της Αποστολίας συνεχίζεται και τα αίματα ανάβουν.

 

Λίγο αργότερα, ο Άκης μπουκάρει απροειδοποίητα στο γραφείο του Αιμίλιου και τον πιάνει τη στιγμή που φιλιέται με την Ελισάβετ. Ο γιατρός αφαιρεί τους επιδέσμους, ο Οδυσσέας όμως ανοίγει τα μάτια μου και δεν βλέπει απολύτως τίποτα!

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

 

173 ΕΔΩ

174 ΕΔΩ

175 ΕΔΩ

177-178 ΕΔΩ

179-180 ΕΔΩ

181-182 ΕΔΩ

183-184 ΕΔΩ

185-186 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα 8 ΛΕΞΕΙΣ FANS

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την φωτιά στο εργοστάσιο σχολικών γευμάτων «Γιαννίτση»

Την παρέμβαση της Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκάλεσε πυρκαγιά στο εργοστάσιο κατασκευής σχολικών γευμάτων «Γιαννίτση», στη βιομηχανική περιοχή της Λαμίας. Η ανώτατη εισαγγελέας έδωσε παραγγελία...