Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΕΞΑΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΕΞΑΨΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14

Ο Γιάννος στη Δημητσάνα προσπαθεί να πείσει την Κλαίρη να γυρίσει πίσω στο Ναύπλιο. Ο Κωστής συνεχίζει τις προσπάθειές του να βρει δουλειά, αλλά η Βάλια του βάζει εμπόδια και τρικλοποδιές.

Ο Νικηφόρος συμπράττει με τη Μαρίνα στις έρευνες κατά του Τζώρτζη και της δίνει πρόσβαση σε πληροφορίες που θα φέρουν στο φως καινούρια στοιχεία. Ο Αλέξανδρος απεγνωσμένα ζητά τη βοήθεια του Τίμου για να βρει την Κλαίρη.

Η Εβίτα ανακαλύπτει τη συνεργασία μεταξύ Ίριδας και Βάλιας. Η αποκάλυψη της αλήθειας για τον Κωστή στην Εβίτα την γεμίζει με διλήμματα για το μέλλον της. Μια απροσδόκητη επίσκεψη που θα δεχθεί η Μαρίνα θα ρίξει και άλλο φως στην υπόθεση της Βίκυς…

Δείτε το video ΕΔΩ 

* Λόγω πνευματικών δικαιωμάτων τα βίντεο για τα επεισόδια της σειράς θα παραμένουν online στο web του Mega μόνο για 7 μέρες, μετά την τηλεοπτική προβολή τους.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

10 ΕΔΩ

11 ΕΔΩ

12 ΕΔΩ

13 ΕΔΩ

15 ΕΔΩ

16-17-18 ΕΔΩ

Για ενημέρωση για τη νέα σειρά δείτε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο Facebook τη σελίδα ΕΞΑΨΗ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Η μάχη ανάμεσα στην άγνοια και τη γνώση!

Τι είναι η αρχή της επικουρικότητας, της αναλογικότητας, τι είναι ο Τρίλογος στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, τι είναι η διαφοροποιημένη ολοκλήρωση (ευελιξία), ποιες είναι οι αποκλειστικές...