Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ELIF – Εξελίξεις: Η Ρανά χωρίζει τον Ταρίκ και εκείνος την κυνηγάει

Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ELIF

Η Βιλντάν πηγαίνει στην έπαυλη να δει τον Ταρίκ και εκείνος δεν χαίρεται καθόλου και της φέρεται άσχημα. Η Βιλντάν, που θέλει από τη μια να του αποσπάσει χρήματα και από την άλλη να τον κατακτήσει, του λέει πως έκανε ότι μπορούσε για να τον βοηθήσει να βρει την Ελίφ. Εκείνος της απαντάει πως δεν ζήτησε τη βοήθειά της και αν νοιάζεται για τη ζωή της το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να φύγει. Η Βιλντάν, μετά από τη συνάντησή της με τον Ταρίκ, επιστρέφει πληγωμένη στο σπίτι όπου μένει με την Ελίφ και της ζητάει να πάει στο δωμάτιο της και να την αφήσει μόνη. Ο Ταρίκ, με τη Χουμεϊρά, τη Ματσιντέ και τον Κερέμ μιλάνε για το μωρό και για το τι όνομα θα του δώσουν.

Ο Ταρίκ υποκρίνεται τον ευτυχισμένο ενώ ο Κερέμ είναι ενθουσιασμένος, που θα γίνει θείος. Όμως οι πράξεις του Ταρίκ τον προβληματίζουν. Και η Ματσιντέ όμως δεν εμπιστεύεται τον Ταρίκ και το δείχνει. Και η Χουμεϊρά έχει πια τις αμφιβολίες της για τον άντρα της.

Ο Γιουνούς μιλάει στον Κερέμ για την έκθεση στο Μιλάνο και θεωρεί πως θα ήταν ένα καλό διάλλειμα αυτό για τον φίλο του αλλά ο Κερέμ δεν θέλει να πάει.

Ο Ταρίκ δεν θέλει και εκείνος να πάει στο Μιλάνο και θεωρεί πως πρέπει να πάει ο Κερέμ.Έτσι εκείνος θα είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει στην εταιρία για μια εβδομάδα.

Ο Ταρίκ πηγαίνει στο γραφείο της Ράνα και εκείνη τον υποδέχεται ψυχρά. Είναι θυμωμένη επειδή ακύρωσε το δείπνο τους και αυτό δεν μπορεί να το ανεχθεί άλλο. Ο Ταρίκ δεν θέλει να χωρίσουν αλλά η Ράνα δείχνει αποφασισμένη.

 

Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα αλλά εκείνη δεν του ανοίγει και ο Ταρίκ της λέει πως δεν θα φύγει αν δεν τη δει. Η Ράνα το απολαμβάνει και περιμένει να δει τι θα κάνει ο Ταρίκ.

Ο Ταρίκ επιμένει να χτυπάει την πόρτα της Ράνα αλλά εκείνη έχει το σχέδιο της και δεν του ανοίγει. Ο Ταρίκ φεύγει τελικά αλλά της λέει πως θα επανορθώσει για ό,τι έγινε.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ