Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 760 (VIDEO)

Δείτε σε videos τα νέα επεισόδια του δ κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 760

Ο Ταρίκ δεν θέλει και εκείνος να πάει στο Μιλάνο και θεωρεί πως πρέπει να πάει ο Κερέμ. Έτσι εκείνος θα είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει στην εταιρία για μια εβδομάδα. Η Ελίφ βλέπει τηλεόραση και ένας δημοσιογράφος κάνει ερωτήσεις σε πολίτες στο δρόμο.


Στο πλάνο φαίνεται για λίγο η Μελέκ και η Ελίφ τρελαίνεται από χαρά όταν βλέπει τη μητέρα της. Θέλει να πάει να τη βρει αλλά δεν λέει τίποτα στη Βιλντάν. Ο Ταρίκ καταφέρνει να πείσει τον Κερέμ πως για το καλό της εταιρίας πρέπει να πάει στην έκθεση στο Μιλάνο.
Η Ελίφ προσπαθεί να το σκάσει αλλά η Βιλντάν την εμποδίζει και την κλειδώνει στο δωμάτιο της.

Ο Ταρίκ πηγαίνει στο γραφείο της Ρανά και εκείνη τον υποδέχεται ψυχρά. Είναι θυμωμένη επειδή ακύρωσε το δείπνο τους και αυτό δεν μπορεί να το ανεχθεί άλλο. Ο Ταρίκ δεν θέλει να χωρίσουν αλλά η Ρανά δείχνει αποφασισμένη. Ο Κερέμ ανακοινώνει στον Γιουνούς την απόφαση του να πάει στο Μιλάνο και εκείνος χαίρεται. Η Μπιρτσέ αναρωτιέται αν θα πάει και εκείνη στο Μιλάνο αλλά δεν τολμάει να ρωτήσει.

Η Χουμεϊρά μιλάει στην Παρλά για το μωρό αλλά εκείνη βαριέται και δεν ενδιαφέρεται για τη χαρά της φίλης της αλλά μόνο για τα προσωπικά της ζητήματα. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σπίτι της Ρανά αλλά εκείνη δεν του ανοίγει και ο Ταρίκ της λέει πως δεν θα φύγει αν δεν τη δει. Η Ρανά το απολαμβάνει και περιμένει να δει τι θα κάνει ο Ταρίκ. Η Χουμεϊρά ζητάει από τη Γιλντίζ να ετοιμάσει το αγαπημένο φαγητό του Ταρίκ για το δείπνο…

Δείτε το video ΕΔΩ

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

757 ΕΔΩ

758 ΕΔΩ

759 ΕΔΩ

761-762 ΕΔΩ

763-764 ΕΔΩ

765-766-767 ΕΔΩ

768-769 ΕΔΩ

770-771-772 ΕΔΩ

773-774 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ