Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 715 (VIDEO)

Δείτε σε videos τα νέα επεισόδια του δ κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 715

Η Παρλά πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει τι κάνει η Ρεϊχάν και φυσικά ο Κερέμ. Θυμώνει επειδή εκείνος είναι εξαιρετικά ανήσυχος για την πορεία της υγείας της Ρεϊχάν. Η Παρλά αποκαλεί τη Ρεϊχάν συνέχεια “υπηρέτρια” και ο Κερέμ αγανακτά και της μιλάει άσχημα προειδοποιώντας της από εδώ και πέρα όταν θα μιλάει για τη Ρεϊχάν. Της απαγορεύει να την αποκαλεί υποτιμητικά “υπηρέτρια”.

Η Παρλά φεύγει από το νοσοκομείο σίγουρη πια πως ο Κερέμ είναι εpωτευμένος με τη Ρεϊχάν. Σκέφτεται πως πρέπει να βρει έναν τρόπο να στείλει τη Ρεϊχάν πίσω στο χωριό της. Η Μπιρτσέ αφήνει τα σχέδια της στο γραφείο του Γιουνούς. Η Ρεϊχάν δεν έχει ανακτήσει ακόμα τις αισθήσεις της αλλά η ζωή της δεν κινδυνεύει πλέον. Ο Κερέμ ενημερώνει τη Ματσιντέ και εκείνη μοιράζεται τα καλά νέα με τη Γιλντίζ. Ο Γιουνούς επιλέγει το σχέδιο της Μπιρτσέ αν και βρίσκει πάλι έναν λόγο για να την επιπλήξει.

Η Γιλντίζ λέει στη Βιλντάν τα νέα για την υγεία της Ρεϊχάν και εκείνη δυσαρεστείται γιατί σκέφτεται πως η επιστροφή της Ρεϊχάν στο σπίτι θα δημιουργήσει νέα προβλήματα. Τρομοκρατείται όταν η Γιλντίζ λέει πως αργά ή γρήγορα η αστυνομία θα βρει αυτόν που χτύπησε με το αυτοκίνητο του τη Ρεϊχάν.

Ο Ταρίκ εξακολουθεί να πιστεύει πως η Ρεϊχάν δεν θα επιβιώσει και η Βιλντάν δεν τολμάει να του πει πως η κατάσταση της κοπέλας βελτιώνεται. Οι αστυνομικοί κάνουν ερωτήσει στην Ελίφ για τις συνθήκες του ατυχήματος. Η Ελίφ θυμάται το χρώμα και το μέγεθος του αυτοκινήτου. Ήταν ένα μαύρο, συνηθισμένο, καινούριο αυτοκίνητο. Η Ελίφ πηγαίνει στο δωμάτιο, που νοσηλεύεται η Ρεϊχάν και της μιλάει. Αν και η κοπέλα δεν έχει ανοίξει ακόμα τα μάτια της, η Ελίφ πιστεύει πως μπορεί να την ακούσει.

 

Η Χουμεϊρά είναι με το μέρος της Παρλά όσον αφορά το θέμα της Ρεϊχάν. Πιστεύουν πως η Ρεϊχάν θα έπρεπε να λαμβάνει τη συμπεριφορά, που της αξίζει ανάλογα με τη θέση της. Η Χουμεϊρά συμφωνεί με τις ανησυχίες της Παρλά. Στο δείπνο ο Ταρίκ ρωτάει για την κατάσταση της Ρεϊχάν. Η Τουλάι επισκέπτεται τη Ζουλιντέ και της δίνει ένα δώρο για τον Εμιρχάν, ένα κουτί μπογιές. Στο νοσοκομείο ο Κερέμ μιλάει με την Ελίφ και της κάνει ερωτήσεις για το σχολείο και η μικρή δείχνει τη λύπη της. Ο Κερέμ δεν καταλαβαίνει γιατί νιώθει έτσι. Ο Κερέμ πηγαίνει στο δωμάτιο της Ρεϊχάν και εκείνη ανοίγει τα μάτια της…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

712 ΕΔΩ 

713 ΕΔΩ  

714 ΕΔΩ  

716-717-718 ΕΔΩ

719-720 ΕΔΩ

721-722-723 ΕΔΩ  

724-725 ΕΔΩ  

726-727-728 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 82 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 82 Το καλοκαίρι του 1960 έχει μπει για τα καλά, επιφυλάσσοντας...