Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18

Ο Λουκάς είναι ευτυχισμένος που δέχτηκε η Κατερίνα να γίνει γυναίκα του, της λέει να παντρευτούν σήμερα κιόλας! Η Κατερίνα δεν αντιλαμβάνεται ότι πίσω από τη βιασύνη του υπάρχει ένα καλά μελετημένο σχέδιο και λέει το πολυπόθητο «ναι». Θα είναι αρκετός ο προβληματισμός του Θοδωρή σχετικά με τους σκοπούς του Λουκά, ώστε να τη μεταπείσει;


Ο Λουκάς κάνει ό,τι μπορεί για να μην το μάθουν οι γονείς της, ενώ ο Παναγής όταν το μαθαίνει, γίνεται κουρέλι. Ο Παρασκευάς ψάχνει να βρει μέλος για το συμβούλιο μετά την αποχώρηση του παπά και τσακώνεται με τον Χαραλάμπη και τον Ηλία για ποιανού ο γιος θα μπει.

Ο Ασημάκης ξεκινάει για σκάψιμο αλλά στο δάσος βλέπει κάτι που του κάνει τρομερή εντύπωση… είναι η Μάρμω! Ο Ασημάκης είναι ένα βήμα από το να ξεσκεπάσει τη Μάρμω και τη μυστική επιχείρησή της με τις τρούφες!

Ο γάμος εξπρές που ετοιμάζει ο Λουκάς μοιάζει να πηγαίνει πρίμα μέχρι τη στιγμή που καταφτάνει ο Στάθης στο χωριό και τα σχέδια του Λουκά τινάζονται στον αέρα!

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

12 ΕΔΩ

13 ΕΔΩ

14 ΕΔΩ

15-16 ΕΔΩ

17 ΕΔΩ 

19-20 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Η Χάιδω επιστρέφει μόνιμα στο σπίτι

Ανατρεπτικές αναμένονται ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια αυτής της...