Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 682 (VIDEO)

Δείτε σε videos τα νέα επεισόδια του δ κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 682

Ο Σαφάκ συναντάει τη μητέρα του Εμιρχάν στο δρόμο και μιλάνε. Η Ιντζί βλέπει τον Εμιρχάν στο δρόμο να είναι λυπημένος επειδή έχασε ένα παιχνίδι του. Τα δύο παιδιά γίνονται αμέσως φίλοι. Η Βιλντάν αντιμετωπίζει τη Ματσιντέ και τη Χουμεϊρά. Η Ματσιντέ της λέει πως έπρεπε να τους ειδοποιήσει για την ξαφνική της αναχώρηση. Η Βιλντάν δικαιολογείται λέγοντας πως το είπε στον Ταρίκ.


Η Χουμεϊρά γίνεται έξαλλη, της μιλάει αυστηρά και της απαγορεύει να ενημερώσει για οτιδήποτε ξανά τον Ταρίκ. Η Ρεϊχάν σερβίρει τον καφέ στον Κερέμ και χύνεται λίγος ζεστός καφές στο χέρι του. Η Ρεϊχάν νιώθει απαίσια. Ο Κερέμ πονάει και η Ρεϊχάν πηγαίνει στην κουζίνα να πάρει λίγο πάγο για να τον ανακουφίσει. Μέσα στον πανικό της βάζει τον πάγο απότομα στο χέρι του και πονάει ακόμα περισσότερο. Ο Κερέμ της ζητάει να φύγει. Η Γιλντίζ πηγαίνει στο δωμάτιο του Κερέμ για να δει πως είναι το χέρι του και απολογείται εκ μέρους της Ρεϊχάν για ό,τι έγινε.

Ο θυμός του Κερέμ έχει περάσει. Η Γιλντίζ του λέει πως η Ρεϊχάν αισθάνεται απαίσια. Η Ρεϊχάν προσπαθεί να θυμηθεί μια συνταγή για να φτιάξει μια κρέμα και να θεραπεύσει το χέρι του Κερέμ. Η μητέρα του Εμιρχάν χαίρεται που ο γιος της έχει μια καινούρια φίλη, την Ιντζί. Τα υλικά, που χρειάζεεται η Ρεϊχάν για τη συνταγή της είναι δύσκολο να βρεθούν στο σπίτι. Η Γιλντίζ καλεί τον οδηγό και η Ρεϊχάν του λέει τι χρειάζεται να της φέρει. Η Χουμεϊρά και η Ματσιντέ βλέπουν το πληγωμένο χέρι του Κερέμ.

 

Η Χουμεϊρά λέει πως πρέπει να απολύσουν τη Ρεϊχάν αλλά ο Κερέμ και η Ματσιντέ την υπερασπίζονται. Η Ρεϊχάν ετοιμάζει το μίγμα της και λέει πως είναι εξαιρετικό στο να επουλώνει τις πληγές αν και δεν μυρίζει όμορφα. Η Βιλντάν εξακολουθεί να βάζει την Ελίφ να κάνει δουλειές. Ο Κερέμ αρνείται να δοκιμάσει το μίγμα της Ρεϊχάν γιατί μυρίζει άσχημα. Η Ρεϊχάν απογοητεύεται. Η Βιλντάν βάζει την Ελίφ να κάνει σκληρές δουλειές…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

679 ΕΔΩ

680 ΕΔΩ

681 ΕΔΩ

683 ΕΔΩ

684-685 ΕΔΩ

686-687-688 ΕΔΩ

689-690 ΕΔΩ

691-692-693 ΕΔΩ

694-695 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ