Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 663 (VIDEO)

Δείτε σε videos τα νέα επεισόδια του γ΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 663

Ο Γιουσούφ και ο Σελίμ είναι στον κήπο. Ο Γιουσούφ προσπαθεί να πείσει τον Σελίμ να πάει στην Αμερική αλλά εκείνος του λέει πως δεν έχουν τόσα χρήματα. Εκείνος δουλεύει για να αφήσει κάποια χρήματα στην οικογένεια του μετά τον θάνατο του και η ιδέα της Αμερικής απλά προσθέτει και άλλα οικονομικά προβλήματα. Η Ζεϊνέπ νιώθει απαίσια επειδή ο Σελίμ δεν δέχεται να πάει στην Αμερική.

Η Μελέκ της λέει πως ο Σελίμ θα το ξανασκεφθεί. Η Αρζού χρειάζεται πολλά χρήματα για τη νέα της ταυτότητα και προσπαθεί να βρει τρόπο να τα αποκτήσει. Ο Γιουσούφ προτείνει να πουλήσει το σπίτι για να βρεθούν τα χρήματα για τη θεραπεία του Σελίμ στην Αμερική. Η Αλιγιέ, η Ζεϊνέπ και η Μελέκ δεν το δέχονται αλλά εκείνος επιμένει. Τους λέει πως δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία του Σελίμ.

Η Ελίφ λέει στον Σελίμ πως μπορεί να παίζει πιάνο στο πάρκο και να κερδίσει χρήματα για εκείνον. Η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι της και βλέπει να μεταφέρουν τα έπιπλα. Δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Μπαίνει μέσα στο σπίτι και το βλέπει άδειο και τον Ουμίτ να κάθεται στο πάτωμα. Ο Ουμίτ τη βλέπει και νομίζει πως έχει παραισθήσεις. Η Αρζού του λέει πως δεν τρελάθηκε και πως είναι ζωντανή. Ο Φικρέτ Εφελέρ πρόκειται να δώσει σε κάποιον τη θέση του αντιπροέδρου στην εταιρία και ο Χακάν είναι σίγουρος πως αυτός θα είναι ο τυχερός. Ο Ουμίτ ρωτάει την Αρζού ποια ήταν η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη θέση της και η Αρζού του λέει πως ήταν η Γκόντζα. Την ανάγκασε να φορέσει τα ρούχα της και έριξε μετά το αυτοκίνητο στον γκρεμό.

 

Ο Ουμίτ μένει άφωνος αλλά η Αρζού δεν ενδιαφέρεται για εκείνον αλλά για το που είναι τα πράγματα του σπιτιού. Ο Γιαχιά μιλάει με τον Φαρούκ και εξακολουθούν να αναζητούν έναν άντρα, τον Οζκάν, που ήταν κάποτε δικηγόρος. Ο Γιαχιά προσπαθεί να τον βρει αλλά δεν είναι εύκολο. Η Ζεϊνέπ έχει μια ιδέα για να μαζέψει χρήματα για τον Σελίμ. Ο Γιαχιά μαθαίνει πως ο Οζκάν, που αναζητεί ίσως είναι στην πραγματικότητα ο Γιουσούφ Ουστούν. Το όνομα του ήταν Οζκάν όταν γεννήθηκε αλλά το άλλαζε αργότερα και έγινε δικηγόρος…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

660 ΕΔΩ

661 ΕΔΩ

662 ΕΔΩ

664-665 ΕΔΩ

666-667-668-669 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Γ ΚΥΚΛΟΥ ΕΔΩ

670-671-672 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ