Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ELIF: Ο Σελίμ σε κατάσταση σοκ! Μαθαίνει ότι πεθαίνει…

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς ELIF

Η Μελέκ είναι πολύ αναστατωμένη εξαιτίας του περιστατικού με τη Νερμίν. Ο Σελίμ ανησυχεί για την υγεία του. Η Νερμίν πηγαίνει στο σπίτι της Λεϊλά και της λέει πως ο Γιουσούφ της έδωσε τα χρήματα, που έχασε. Η Αϊλά λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό της, που λέει “είμαι ο πατέρας του παιδιού σου”. Η Λεϊλά επισκέπτεται τη Μελέκ και της λέει πόσο άσχημα νιώθει για εκείνη και πως χαίρεται που όλα τελείωσαν τώρα που ο Γιουσούφ πλήρωσε τη Νερμίν.

Η Μελέκ ξαφνιάζεται γιατί δεν έχει ιδέα και θυμώνει. Θεωρεί πως ο Γιουσούφ πληρώνοντας τα χρήματα στη Νερμίν είναι σαν να παραδέχεται την ενοχή της. Ο Σελίμ πηγαίνει στο νοσοκομείο και ο γιατρός του λέει πως έχει όγκο στον εγκέφαλο και είναι πια πολύ αργά. Ο Σελίμ ρωτάει τι χρόνος ζωής του απομένει και ο γιατρός του λέει τρεις μήνες.

Η Μελέκ είναι θυμωμένη με τον Γιουσούφ και εκείνος της εξηγεί πως δεν ήθελε να την πληγώσει αλλά η κοπέλα δεν ακούει κουβέντα και φεύγει έξαλλη. Ο Σελίμ περπατάει σαν χαμένος, μετά τα δυσάρεστα νέα για την υγεία του. Θυμάται όμορφες στιγμές με την οικογένειά του. Ο Γιουσούφ εξηγεί στη Σιταρέ τι έκανε και εκείνη του λέει πως η αντίδραση της Μελέκ είναι δικαιολογημένη. Ο Γιουσούφ καταλαβαίνει πως αυτό που έκανε ήταν λάθος. Η Φεραγιέ και η Μπαχριγιέ μιλάνε για τη Μελέκ.

 

Η Φεραγιέ λέει πως ίσως να μην είναι αλήθεια τα κουτσομπολιά για τη Μελέκ αλλά η Μπαχριγιέ πιστεύει πως έκλεψε τα χρήματα της Νερμίν. Η Σιταρέ μιλάει με τη Μελέκ και της ζητάει να ηρεμήσει γιατί ό,τι έκανε ο Γιουσούφ το έκανε επειδή δεν άντεχε να ακούει τα κουτσομπολιά εις βάρος της…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απεγκλωβισμός 33 ατόμων από βραχονησίδα στη Μυτιλήνη

Οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Μυτιλήνης και ακολούθως στο ΚΥΤ Καρά Τεπέ «Μαυροβούνι» Τις πρωινές ώρες χθες (25/4), ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο...