Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 651 (VIDEO)

Δείτε σε videos τα νέα επεισόδια του γ΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 651

Ο Σελίμ είναι ευτυχισμένος που θα γίνει πατέρας αλλά δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται το μέλλον. Έχει τρεις μήνες ζωής και ανάμικτα αισθήματα. Η Αλιγιέ πιστεύει πως είναι λυπημένος εξαιτίας της κακής οικονομικής τους κατάστασης αλλά του λέει πως πρέπει να είναι χαρούμενος γιατί το μωρό θα φέρει τύχη. Η Μελέκ σκέφτεται την επαγγελματική πρόταση του Γιάχια και πως αυτό θα ήταν μια νέα αρχή στη ζωή της.

Ο Γιουσούφ είναι δυστυχισμένος. Αγαπάει τη Μελέκ αλλά νιώθει απελπισμένος. Η γυναίκα που αγαπάει όχι μόνο τον απέρριψε αλλά θα είναι και με κάποιον άλλο.

Ο Γιαχιά είναι ενθουσιασμένος. Θέλει να συνεργαστεί με τη Μελέκ αλλά και να κερδίσει την καρδιά της. Η Λεϊλά του λέει να ηρεμήσει και εκείνος της λέει πως έχει ένα σχέδιο. Η Λεϊλά λέει σε όλη τη γειτονιά πως η Μελέκ και ο Γιαχιά θα παντρευτούν και το νέο διαδίδεται γρήγορα. Ο Γιουσούφ το ακούει και ο πόνος του μεγαλώνει. Η Μελέκ συζητάει με την Αϊσέλ για το μέλλον της και η κοπέλα της λέει πως αν είχε την ευκαιρία αυτή θα δεχόταν αμέσως μια τόσο καλή επαγγελματική πρόταση. Η Σιταρέ βλέπει τον πόνο του Γιουσούφ και θέλει να του μιλήσει. Ο Γιουσούφ τη ρωτάει για τη Μελέκ και συζητούν τα πάντα εκτός από τον Γιαχιά.

Ο Βεϊσέλ λέει στην Τουλάι πως του πρότειναν μια δουλειά με νυχτερινή βάρδια και εκείνη του λέει πως θα κουράζεται πολύ. Ο Βεϊσέλ της λέει πως πρέπει να δουλέψει γιατί θα αποκτήσει δύο εγγόνια και έχει ευθύνες ως παππούς. Ο Γιαχιά πηγαίνει με μια ανθοδέσμη για να δει τη Μελέκ στη δουλειά της. Πηγαίνουν να μιλήσουν στο καφέ και ο Γιουσούφ τους βλέπει. Η Μελέκ μιλάει μόνο για την επαγγελματική πρόταση και λέει στον Γιαχιά πως χρειάζεται λίγο χρόνο για να αποφασίσει. Ο Γιουσούφ πιστεύει πως η Μελέκ παρέμεινε σιωπηλή τόσο καιρό γιατί είχε κάποιον άλλο στο μυαλό της. Ο Γιουσούφ την ακούει να λέει πως είναι μια σημαντική απόφαση, που πρέπει να πάρει και θεωρεί πως αναφέρεται στην προσωπική της ζωή.

 

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ πηγαίνουν να κάνουν υπέρηχο για να δουν το μωρό τους. Ο Σελίμ χαίρεται που βλέπει τόσο ευτυχισμένη τη γυναίκα του. Ο γιατρός τους λέει πως χρειάζονται τρεις μήνες ακόμα για να δουν το φύλο και ο Σελίμ σκέφτεται πως ίσως δεν το μάθει ποτέ. Η Λεϊλά πηγαίνει γλυκό στον Γιουσούφ. Η Σιταρέ δεν τη συμπαθεί καθόλου γιατί ξέρει πως κάνει ό,τι μπορεί για να κατακτήσει τον Γιουσούφ…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

648 ΕΔΩ

649 ΕΔΩ

650 ΕΔΩ

652-653 ΕΔΩ

654-655 ΕΔΩ

656-657-658 ΕΔΩ

659-660 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ