Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Η Ολυμπία καταγγέλλει τον Νικηφόρο!

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

Μία από τις ιστορίες που αναμένεται να δούμε στον δεύτερο κύκλο του ερωτικού – πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΙ είναι η εξέλιξη της σχέσης του Νικηφόρου με την Εύα.

Κι ενώ οι δυο τους ετοιμάζονται να παντρευτούν, η Ολυμπία καταγγέλλει τον άντρα για σεξουαλική παρενόχληση!


Στον πρώτο κύκλο του ερωτικού – πολιτικού θρίλερ είδαμε τη γνωριμία του Νικηφόρου και της Εύας να εξελίσσεται σε έναν μεγάλο έρωτα. Μάλιστα, οι δυο τους, από τότε που αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν πολλά και διάφορα προβλήματα.

Το πιο μεγάλο ήταν και παραμένει στα καινούργια επεισόδια της σειράς, που θα αρχίσουν να προβάλλονται από τα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, η αποδοχή της σχέσης τους από την κόρη της Εύας, την Ολυμπία.

Η κοπέλα αρνείται να δεχτεί το γεγονός ότι η μητέρα της έχει κάνει μια νέα αρχή στην προσωπική της ζωή και δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δεν τους χωρίσει.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του mytv, ο Νικηφόρος και η Εύα αποφασίζουν να παντρευτούν, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδί. Αυτό δεν αρέσει καθόλου στην Ολυμπία, η οποία ξεκαθαρίζει στην Εύα ότι, αν προχωρήσει σε γάμο και δεύτερο παιδί, θα την εγκαταλείψει όταν κλείσει τα δεκαοκτώ της.

 

Παρ’ όλα αυτά, το ζευγάρι δεν πτοείται και ανακοινώνει πως σε λιγότερο από έναν μήνα πρόκειται να παντρευτεί. Στη συνέχεια, λοιπόν, η Ολυμπία καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο ώστε να βγάλει τον μέλλοντα πατριό της από τη ζωή τους.

Συγκεκριμένα, αλλάζει στάση και συμπεριφορά απέναντι του, αφήνοντας του περιθώρια να την προσεγγίσει. Όπως και γίνεται. Μόνο που στη συνέχεια η Ολυμπία πηγαίνει στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και καταγγέλλει τον Νικηφόρο για σεξουαλική παρενόχληση.

Έπειτα, οι Αρχές ενημερώνουν την Εύα και τον Νικηφόρο σχετικά με την καταγγελία και παθαίνουν σοκ! Ο τελευταίος εξηγεί στην Εύα τι ακριβώς έχει συμβεί, με εκείνη να του επισημαίνει ότι είναι σίγουρη για την αθωότητα του.

Σύντομα, το νέο φτάνει στα αυτιά του Σίμου, ο οποίος γίνεται έξαλλος και απειλεί θεούς και δαίμονες που τόλμησε να αγγίξει την κόρη του. Μάλιστα, απειλεί να διαλύσει τον γάμο τους πριν καν γίνει. Αργότερα, όμως, ο Νικηφόρος και η Εύα του εξηγούν τι έχει συμβεί, με εκείνον να ζητάει συγγνώμη που πίστεψε, για μία ακόμη φορά, τα λεγόμενα της κόρης του…

Πηγή: gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Crispbreads: Βάση για υγιεινά σνακ στο γραφείο

Σύμφωνα με mednutrition.gr και την Ιωάννα Κεχριμπάρη πολλοί από εμάς εργαζόμαστε πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας σε ένα γραφείο, πράγμα που σημαίνει...