Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 183-184 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 183-184

Η Μιχριμπάν βλέπει διαδικτυακά τις φωτογραφίες της Χιουμά με τον πατριό της και παίρνει την κατάσταση στα χέρια της! Ο Αζίζ, ο οποίος γίνεται μάρτυρας του καβγά τους, παίρνει μια απόφαση που προβληματίζει τη Μιχριμπάν. Η Σανέμ επιστρατεύει το άρωμά της για να κάνει τον Τζαν να ξαναθυμηθεί, αλλά πέφτει πάνω σε μια ατυχή συγκυρία: ο Τζαν ταλαιπωρείται από συνάχι!


Η Σανέμ δεν το βάζει κάτω και σύντομα οι δυο τους βρίσκονται να χορεύουν αγκαλιά. Η στιγμή, παρότι δεν ολοκληρώνεται, γεμίζει τη Σανέμ με αισιοδοξία για τη συνέχεια. Το βράδυ, όμως τα λόγια του Τζαν στον πατέρα του, τα οποία κρυφακούει η Σανέμ, την απελπίζουν… Τι εξομολογείται ο Τζαν στον Αζίζ και πληγώνει τόσο τη Σανέμ, ώστε να κλάψει;

Στο μεταξύ στην εταιρεία, που Τζαν και Σανέμ εγκατέλειψαν για να βρεθούν στην καλύβα, η Λεϊλά βγάζει το φίδι από την τρύπα με τον πελάτη με τις κρέμες!

 

Δικαιολογεί την απουσία τους λέγοντας ότι βρίσκονται στο αεροδρόμιο για να συναντήσουν ένα διεθνούς φήμης σκηνοθέτη, ο οποίος θα αναλάβει τη διαφημιστική τους καμπάνια!

Πρόκειται για τον Αρτούρ Καπέλο, ένα πρόσωπο που υπάρχει μόνο στη φαντασία της Λεϊλά!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO (αναμένεται να ανέβει)  ΕΔΩ 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

177-178 ΕΔΩ

179-180 ΕΔΩ

181-182 ΕΔΩ

185-186-187-188-189-190-191-192 ΕΔΩ

Δείτε τα πάντα για τη νέα σειρά ΕΔΩ 

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Φτερωτός Θεός Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

MAESTRO Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 (VIDEO)

Δείτε το πρώτο επεισόδιο του β΄ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς MAESTRO που βλέπουμε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και...