Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ: Είναι δυνατόν ο Τζαν να έχει ξεχάσει και το άρωμα της Σανέμ;

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ 

Η Μιχριμπάν βλέπει διαδικτυακά τις φωτογραφίες της Χιουμά με τον πατριό της και παίρνει την κατάσταση στα χέρια της! Ο Αζίζ, ο οποίος γίνεται μάρτυρας του καβγά τους, παίρνει μια απόφαση που προβληματίζει τη Μιχριμπάν. Η Σανέμ επιστρατεύει το άρωμά της για να κάνει τον Τζαν να ξαναθυμηθεί, αλλά πέφτει πάνω σε μια ατυχή συγκυρία: ο Τζαν ταλαιπωρείται από συνάχι!

Η Σανέμ δεν το βάζει κάτω και σύντομα οι δυο τους βρίσκονται να χορεύουν αγκαλιά. Η στιγμή, παρότι δεν ολοκληρώνεται, γεμίζει τη Σανέμ με αισιοδοξία για τη συνέχεια. Το βράδυ, όμως τα λόγια του Τζαν στον πατέρα του, τα οποία κρυφακούει η Σανέμ, την απελπίζουν… Τι εξομολογείται ο Τζαν στον Αζίζ και πληγώνει τόσο τη Σανέμ, ώστε να κλάψει;

Στο μεταξύ στην εταιρεία, που Τζαν και Σανέμ εγκατέλειψαν για να βρεθούν στην καλύβα, η Λεϊλά βγάζει το φίδι από την τρύπα με τον πελάτη με τις κρέμες!

 

Δικαιολογεί την απουσία τους λέγοντας ότι βρίσκονται στο αεροδρόμιο για να συναντήσουν ένα διεθνούς φήμης σκηνοθέτη, ο οποίος θα αναλάβει τη διαφημιστική τους καμπάνια!

Πρόκειται για τον Αρτούρ Καπέλο, ένα πρόσωπο που υπάρχει μόνο στη φαντασία της Λεϊλά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την φωτιά στο εργοστάσιο σχολικών γευμάτων «Γιαννίτση»

Την παρέμβαση της Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκάλεσε πυρκαγιά στο εργοστάσιο κατασκευής σχολικών γευμάτων «Γιαννίτση», στη βιομηχανική περιοχή της Λαμίας. Η ανώτατη εισαγγελέας έδωσε παραγγελία...