Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αεροπλάνο για την Αθήνα προσγειώθηκε εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη

Οι επιβάτες βρίσκονται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», είναι όλοι καλά στην υγεία τους και μένει να μάθουν πώς θα φτάσουν στην Αθήνα.

Αεροπλάνο εταιρείας χαμηλού κόστους που εκτελούσε το ταξίδι Βερολίνο – Αθήνα, το μεσημέρι της Παρασκευής, παρουσίασε πρόβλημα στον κινητήρα, με αποτέλεσμα ο κυβερνήτης του αεροσκάφους να ζητήσει εκτάκτως να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, ο κινητήρας του αεροσκάφους παρουσίασε βλάβη και αμέσως σήμανε συναγερμός στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου το αεροπλάνο να προσγειωθεί. Σύμφωνα με την Πολιτική Αεροπορία το αεροσκάφος εξέπεμψε Mayday πάνω από τη Χαλκιδική και αιτήθηκε full emergency και αναγκαστική προσγείωση λόγω πυρκαγιάς.

Οι επιβάτες βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», είναι όλοι καλά στην υγεία τους και μένει να μάθουν πώς θα φτάσουν στην Αθήνα. Από το αεροσκάφος αποβιβάστηκαν 157 επιβάτες, 1 βρέφος και τα 6 μέλη του πληρώματος.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...