Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Το «αντίο» του Μάριου Αθανασίου στη σειρά Έρωτας Μετά

Το δικό του «αντίο» στην επιτυχημένη σειρά «ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ», στην οποία πρωταγωνιστούσε είπε ο Μάριος Αθανασίου, καθώς τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και μένει μόνο να δούμε το τελευταίο επεισόδιο στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Όλοι οι ηθοποιοί είναι πολύ συγκινημένοι, αφού ένας πολύ όμορφος κύκλος κλείνει. Για το λόγος αυτό, ο ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, ένα πολύ συγκινητικό κείμενο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


Συγκεκριμένα ο Μάριος Αθανασίου με μια σειρά από φωτογραφίες με πρωταγωνιστή των ίδιο και τους συναδέλφους του έγραψε: «This is the end .. τα γυρίσματα τελείωσαν.. μια όμορφη συνεργασία με πολύ ωραίες στιγμές.. σας ευχαριστώ όλους πολύ και ιδιαίτερα τα παιδιά πίσω από τις κάμερες (και στις κάμερες!) Καλή συνέχεια σε όλους».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

This is the end .. τα γυρίσματα τελείωσαν..μια ομορφη συνεργασία με πολύ ωραίες στιγμές..σ ευχαριστω ολους πολύ και ιδιαιτερα τα παιδια πισω από τις κάμερες (και στις καμερες!) Καλή συνέχεια σε όλους @sergioskonstant @vasolaskaraki @emilykoliandri @karistinos_antonis @stefanosblatsos @eugeniasamara @michalisleventogiannis @stavros_tsoumanis @ifigeniakaramitrou @isabella.bal @michail_tampakakis @giorgos_papapavlou @sofia_farazi @greenpixelproductions @alphatv και στην μεγάλη μου αδυναμία τον μικρό Αγγελο!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marios Athanasiou (@athanasiou_marios) στις

Πηγή: youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βγήκαν από τον Κατάλογο Αποζημιούμενων Φαρμάκων πασίγνωστα παυσίπονα – Αντιδρούν οι φαρμακοποιοί

Αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση του Υπουργείου Υγείας να βγάλει από τον Κατάλογο Αποζημιούμενων Φαρμάκων το LONARID-N και το LONALGAL. Στις 29 Απριλίου 2024, εκδόθηκε Υπουργική...