Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 136 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 136

Η Κάτια δεν μπορεί να δεχτεί την ξαφνική απόφαση του Αργύρη να χωρίσουν. Οι δικαιολογίες του δεν την πείθουν και τον πιέζει να της πει την αλήθεια. Ο Αργύρης όμως φοβάται να το κάνει. Το ίδιο κι η Μαρίνα, γιατί ο εκβιασμός της Εύας απειλεί άμεσα την ελευθερία της Κάτιας.


Παράλληλα, η Μαρίνα ζητάει απ’ την Μάρθα να εξαφανιστεί απ’ τη ζωή τους. Η Μάρθα αδυνατεί να δεχτεί την ήττα της. Κατηγορεί τον Φώτη για το παρελθόν του στον Αστυνόμο και το μυαλό της επεξεργάζεται νέα σχέδια εκδίκησης.

Ο Άρης αποφασίζει να φύγει και να πάει στην Έλλη. Η Μαρίνα ζητάει να επανεξετάσει τον μάρτυρα που κατέθεσε πως είδε την Κάτια στον τόπο που δολοφονήθηκε ο Νίκος.

Ο Αντρέας, με τη σύμφωνη γνώμη του Κωστή, δέχεται να βοηθήσει στην απαγωγή της μικρής Κατερίνας με στόχο να καταφέρει να ενοχοποιήσει τον Χατζή. Ο Φώτης επισκέπτεται την Μάρθα και την κατηγορεί ευθέως για την δολοφονία του Νίκου και την παγίδευση της Κάτιας…

Δείτε το video και ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

133 ΕΔΩ

134 ΕΔΩ

135 ΕΔΩ

137 ΕΔΩ

138-139 ΕΔΩ

140 ΕΔΩ

141-142 ΕΔΩ

143-144 ΕΔΩ

145 ΕΔΩ

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Γιωργίκης μεταμορφώνεται σε τέρας

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που βλέπουμε στον ALPHA. Το καλοκαίρι του 1960 έχει μπει για τα καλά, επιφυλάσσοντας αλλαγές. Η...