Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ – Εξελίξεις: Χωρισμοί, έρωτες, τιμωρία και λύτρωση

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια της σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς γίνονται μεγάλες αποκαλύψεις αλλά και όλοι οι ήρωες παίρνουν αυτό που επιθυμούν.

Αρχικά, αποκαλύπτεται πως ο πατέρας του Δημήτρη είναι ο Λεγάτος, ενώ ο Αποστόλης έρχεται αντιμέτωπος μαζί του και τραυματίζεται.


Η Άννα αποφασίζει να μείνει μόνη της και η Ηλέκτρα γίνονται ζευγάρι, ενώ η Νόρα γεννάει κοριτσάκι.

Η Άννα, ύστερα από πολλούς μήνες μακριά από το σπίτι και τα παιδιά της, καταφέρνει και επιστρέφει ασφαλής σε αυτούς.

Όλοι είναι συγκινημένοι και χαρούμενοι που είναι και πάλι κοντά τους και έχουν πολλά να πουν αλλά η ίδια ανησυχεί γιατί ο Δημήτρης είναι εξαφανισμένος.

Η Άννα, ακόμη, δίνει μία πολύωρη κατάθεση και ομολογεί πως στην προσπάθεια της να απαλλαγεί από τον Λεγάτο τον πυροβόλησε.

Ο Γιώργος και ο Τόνι σπεύδουν στο διαμέρισμα αλλά έκπληκτοι ανακαλύπτουν πως η σορός του άντρα δεν βρίσκεται εκεί. Οι δύο αστυνομικοί, αργότερα, ανακαλύπτουν ότι η δολοφονία του Λεγάτου ήταν στημένη και ένας νέος κύκλος ερευνών αρχίζει προκειμένου να τον εντοπίσουν πριν προλάβει να κάνει κακό σε κάποιον. Ο Τόνι, μάλιστα, δίνει στοιχεία στον Παπαδόπουλο για να τους βοηθήσει με τις έρευνες.

Εκείνος, όμως, με τη σειρά του αποφασίζει να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Αποστόλη στην αναζήτηση του Λεγάτου. Εν τω μεταξύ, η Άννα συναντάει πάλι τον Γιώργο προκειμένου να έχουν μία εφ’ όλης της ύλης κουβέντα για όσα έχουν συμβεί αυτούς τους μήνες. Τότε, η γυναίκα αποκαλύπτει στον Γιώργο στοιχεία για το παρελθόν του Λεγάτου, που ίσως τους βοηθήσουν.

 

Αργότερα, η Άννα και ο Κωνσταντίνος βρίσκονται για πρώτη φορά οι δυο τους και ανακαλούν στη μνήμη τους όσα συνέβησαν τη νύχτα του ατυχήματος.

Έπειτα, η Άννα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Λεγάτο και οι χειρότεροι φόβοι της επιβεβαιώνονται, καθώς ο άντρας την απειλεί να πάει σε αυτόν γιατί κρατάει όμηρο τον Δημήτρη. Τότε, η αληθινή ταυτότητα του Λεγάτου αποκαλύπτεται. Αυτός είναι ο άντρας που βίασε την Άννα σε μικρή ηλικία και είναι ο πατέρας του Δημήτρη.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ: Η Φρόσω υπονομεύει την Ευανθία και έρχεται πιο κοντά με τον Νάτση

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο σημερινο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ Τι θα δούμε απόψε στις 21:00 Ο Παύλος γυρνάει εσπευσμένα στην Αθήνα με τον...