Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16

Η επιστροφή του Αλί στη Χειρουργική γιορτάζεται με ένα πάρτι, που οργανώνουν οι συνάδελφοί του και συμμετέχει μέχρι και ο δρ Αντίλ! Ο Αλί κάνει κάτι που κανείς δεν θα περίμενε, ενώ Γκιουνές και Γκιουλίν γίνονται ζευγάρι!

Η επόμενη μέρα, όμως, επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη για τη Νάζλι… Στο νοσοκομείο φτάνει επιτροπή του υπουργείου Υγείας, για να ερευνήσει όλα όσα συνέβησαν τη νύχτα που μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από λάθος της.

Ο Αλί ανησυχεί πολύ για το τι θα της συμβεί και προσπαθεί να βρει κάτι που θα την κάνει να νιώσει καλύτερα. Και το βρίσκει με τη βοήθεια της Ατσέλια… Θα μπορέσει το δώρο του να κάνει τη Νάζλι να ξεχαστεί ή η νεαρή γιατρός δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα άλλο, εκτός από τη στιγμή της απολογίας της, η οποία έρχεται την επόμενη μέρα; Στο μεταξύ, ενώπιον της επιτροπής εμφανίζεται και ο Γκιουνές, ο οποίος κινδυνεύει κι αυτός να βρεθεί εκτός νοσοκομείου. Γιατί;

Ο Φερμάν, από την άλλη, πιστεύει ότι υπάρχει τρόπος να μη χάσει η Νάζλι τη δουλειά της, εξαιτίας μιας κακιάς στιγμής. Για να γίνει όμως αυτό, η ευθύνη θα πρέπει να πέσει εξ’ ολοκλήρου στο νοσοκομείο και τη διοίκησή του. Με άλλα λόγια, για να σώσει τη Νάζλι, ο Φερμάν θα πρέπει να πληγώσει ανεπανόρθωτα την Μπελίζ, τη γυναίκα που το προηγούμενο βράδυ του είπε ότι θέλει να φέρει στον κόσμο τα παιδιά του.

Δείτε το video  ΕΔΩ

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

12 ΕΔΩ

13 ΕΔΩ

14 ΕΔΩ

16 ΕΔΩ

17-18 ΕΔΩ

19-20 ΕΔΩ

21 ΕΔΩ

22-23 ΕΔΩ

24-25 ΕΔΩ

26-27 ΕΔΩ

Δείτε τα πάντα για τη σειρά ΕΔΩ 

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Ο Γιατρός, Ιστορίας Ενός Θαύματος Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ