Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 142 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 142

Η Σανέμ έχει πάθει πανικό, καθώς δεν καταφέρνει καθόλου να συγκεντρωθεί και να γράψει. Ο Γιήτ είναι δίπλα της για να την ενθαρρύνει, αλλά και να επωφεληθεί, αφού έχει πια ένα λόγο να την αγκαλιάσει σφιχτά. Δεν ξέρει ότι ι Τζέι Τζέι είναι εκεί και παρακολουθεί…

Ο Μουζαφέρ, από την άλλη, δεν μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό και τον έρωτά του για την Γκιουλίζ. Αυτή τη φορά δεν της προσφέρει λουλούδια, αλλά η πρόταση γάμου έρχεται μαζί με ένα μονόπετρο!

Ο Τζαν δε σταματά να δείχνει με κάθε τρόπο στη Σανέμ πόσο ενοχλείται από την παρουσία του Γιήτ στη ζωή της. Εκείνη από την άλλη του λέει πόσο λυπάται που δεν της δείχνει εμπιστοσύνη. Μπορούν οι δύο ερωτευμένοι να αφήσουν στην άκρη όσα μπαίνουν ανάμεσα τους; Ο Τζαν πάντως, αποφασίζει να τσεκάρει αυτά που υπόσχεται ο Γιήτ στη Σανέμ.

Ο Εμρέ διστάζει να τηλεφωνήσει στον πατέρα του, γνωρίζοντας πόσο άσχημη ήταν η συμπεριφορά του ενώ εκείνος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του. Η Λεϊλά ξέρει ακριβώς τι να πει για να τον βοηθήσει να σηκώσει το τηλέφωνο…

Η Σανέμ ανυπομονεί να μοιραστεί τα νέα για το βιβλίο της με την Αϊχάν. Το κακό είναι ότι έχει και η φίλη της νέα που θέλει να της ανακοινώσει.

 

Η ημέρα του «επίσημου» γάμου για τον Εμρέ και τη Λεϊλά φθάνει και για τον Εμρέ αρχίζει υπέροχα, αφού ξεκινάει με μια αγκαλιά από τον αδερφό του. Αυτή που έχει ακόμα ένα λόγο να δυσανασχετεί είναι η Χιουμά, αφού όχι μόνο ο γιος της ξαναπαντρεύεται τη Λεϊλά, αλλά εκείνη βρίσκεται να κρατάει στα χέρια της τα κλειδιά του νέου της σπιτιού, όπου θα μένει μόνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

138 ΕΔΩ

139 ΕΔΩ

140 ΕΔΩ

141 ΕΔΩ

Δείτε τα πάντα για τη νέα σειρά ΕΔΩ 

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Φτερωτός Θεός Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ