Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 138 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 138

Ο γάμος της Λεϊλά με τον Εμρέ δεν ήταν σοκ μόνο για την οικογένεια της, αλλά και για την Αϊχάν, η οποία βγαίνει πραγματικά εκτός εαυτού. Την ίδια ώρα, η Σανέμ περιγράφει όλα όσα συνέβησαν στον Γιήτ, ζητώντας του να δώσει άδεια στη Λεϊλά μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Ωστόσο, ο Γιήτ το μόνο που προσέχει στα όσα του λέει η Σανέμ είναι ότι αποφάσισαν με τον Τζαν να καθυστερήσουν το γάμο τους για να αποφύγουν κι άλλα προβλήματα.

Ο Εμρέ έχοντας στο πλάι του τον Τζαν επισκέπτονται τον Νιχάτ στο παντοπωλείο. Είναι έτοιμος ο πληγωμένος πατέρας να συγχωρέσει το άνδρα που του στέρησε τη χαρά να είναι στο γάμο της κόρης του; Η Μεβκιμπέ είναι έτοιμη να συγχωρέσει την κόρη της;

Η Χιουμά ενθουσιάζεται ακούγοντας τον Γιήτ να της λέει ότι ο Τζαν και η Σανέμ αποφάσισαν την αναβολή του γάμου τους. Δε χαίρεται όμως όταν ο νεαρός αρνείται να πάρει μέρος στα σχέδια της για να διαλύσει εντελώς τη σχέση του γιου της. Άραγε, μπορεί κάποιος να πει όχι στη Χιουμά;

Ο τετελεσμένος γάμος φέρνει ξανά την οικογένεια Ντιβίτ στο σπίτι του Νιχάτ και της Μεβκιμπέ. Αν και κανένας δε δείχνει να χαίρεται, είναι η πρώτη φορά που οι δύο πλευρές συμφωνούν σε κάτι: ότι πρέπει να αποδεχτούν το γάμο και να φροντίσουν να γίνουν σωστά όλα όσα παρακάμφθηκαν.

 

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Λεϊλά έχει να υλοποιήσει δύο μακροσκελείς λίστες με τα αιτήματα της Μεβκιμπέ και της Χιουμά!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

134 ΕΔΩ

135 ΕΔΩ

136 ΕΔΩ

137 ΕΔΩ

139-140-141-142 ΕΔΩ

Δείτε τα πάντα για τη νέα σειρά ΕΔΩ 

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Φτερωτός Θεός Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ