Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 586 (VIDEO)

Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του γ΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 586

Η μητέρα της Λειλά θέλει να γνωρίσει η κόρη της τον Ονούρ, τον γιο του παλιού της φίλου. Η Σιταρέ λαμβάνει λουλούδια από τον Ερκούτ με ένα απειλητικό σημείωμα και τα πετάει πριν τα δει κανείς από την οικογένεια. Η Λεϊλά καταλαβαίνει τις προθέσεις της μητέρας της και της λέει πως δεν πρόκειται το σχέδιο της να πετύχει.

Ο Ουμίτ νιώθει άσχημα μετά τον καφέ, που ήπιε. Η Αρζού έρχεται και τον κοιτάζει με θυμό. Είναι ακόμα έξαλλη μαζί του για τον τρόπο, που της φέρθηκε. Δεν τον βοηθάει και επιστρέφει στο δωμάτιο της.

Η Λεϊλά καλεί τον Ονούρ και τη μητέρα του, τη Νουριγιέ, στο σπίτι της. Ο Ερκούτ στέλνει ένα μήνυμα στη Ζεϊνέπ, λέγοντας της πως πρέπει να μιλήσουν για τη Σιταρέ και τον Σελίμ. Η Γκόντζα δείχνει στον Ουμίτ ένα μπουκαλάκι με δηλητήριο και του λέει πως το βρήκε στα πράγματα της Αρζού. Ο Ουμίτ σοκάρεται στην ιδέα πως η γυναίκα του προσπάθησε να τον δηλητηριάσει. Πέφτει στην παγίδα της Γκόντζα και την σταματάει πριν φύγει. Το σχέδιο της Γκόντζα έχει πετύχει. Ο Ουμίτ δίνει στην Αρζού το φάρμακό της και κάνει σαν να μην ξέρει τίποτα για το δηλητήριο.

 

Η Αρζού όμως αυτή τη φορά είναι αθώα. Ο Ερκούτ περιμένει τη Ζεϊνέπ αλλά εμφανίζεται ο Σελίμ. Αρχίζουν να μιλάνε αλλά καταλήγουν να τσακώνονται. Ο Σελίμ χτυπάει τον Ερκούτ. Ο Ερκούτ επιστρέφει στο γραφείο του με αίματα. Η γραμματέας του αναρωτιέται τι του συνέβη αλλά εκείνος δεν της απαντάει. Μόνος του στο γραφείο αποφασίζει να τελειώσει μόνος του τον Σελίμ. Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι αποφασισμένος να πει την αλήθεια και να μιλήσει με τη Ζεϊνέπ…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

582 ΕΔΩ

583 ΕΔΩ

584 ΕΔΩ

585 ΕΔΩ

587-588 ΕΔΩ

589-590 ΕΔΩ

591-592-593 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ