Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τι Φέρνει στα Αισθηματικά των Ζωδίων το Σαββατοκύριακο 4 έως 5/4/2020

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, σας καλωσορίζω για μία ακόμη φορά στο ραντεβού μας που αφορά τα αισθηματικά μας στο Σαββατοκύριακο. Και ναι έχω ευχάριστα νέα να σας πω και αυτό προέρχεται από το ότι η Αφροδίτη περνά στον κοινωνικό Δίδυμο. Επίσης κάνει και ένα πολύ όμορφο τρίγωνο με τον Κρόνο και δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για νέες γνωριμίες προσοχή μέσα από το διαδίκτυο. Γιατί δεν ξεχνάμε ότι “μένουμε σπίτι” δεν είναι περιοριστικό αυτό για να κάνουμε μία ένα νέο ξεκίνημα.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 4 ως 5 Απριλίου 2020

Από την άλλη η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και έχουμε και τη μεγάλη Σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα έτσι οργανώνουμε την καθημερινότητά μας, θα μπούμε σε ένα πρόγραμμα για να κάνουμε καλύτερο το Σαββατοκύριακο μας και δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια αλήθειες που θα μας συγκλονίσουν. Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά, σε κάθε ζώδιο τι μπορεί να φέρει σε αισθηματικό επίπεδο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 4 ως 5 Απριλίου 2020 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερωτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Για σένα Κριέ μου που διαθέτεις μία σχέση, είτε μένετε κάτω από την ίδια στέγη είτε όχι η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε βοηθά να ανοιχτείς συναισθηματικά, να εκφράσεις με τα λόγια σου όλα εκείνα που αισθάνεσαι για το ταίρι σου. Νιώθεις αισιοδοξία και βάζεις τη λογική ενδεχομένως πάνω από το συναίσθημα δεν αποκλείεται αυτό το διήμερο να πάρεις μία σοβαρή απόφαση για τη σχέση σου και το μέλλον σας, αυτό προκύπτει από το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο.

Αγαπημένε μου Κριέ αυτό το Σαββατοκύριακο για σένα είναι από τα πιο σημαντικά της ζωής σου. Ανήκεις στα ζώδια στα τυχερά ζώδια του διημέρου και όχι μόνο η Αφροδίτη πάει τον κοινωνικό Δίδυμο επίσης κάνει και ένα πολύ δυνατό τρίγωνο με τον Κρόνο. Το μυστικό για να αλλάξει το Σαββατοκύριακο αυτό τη ζωή σου είναι να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές και να χρησιμοποιήσεις του Internet, το διαδίκτυο γίνεται η πύλη για την ερωτική σου αποκατάσταση. εκεί θα γνωρίσεις το άλλο σου μισό.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένε μου δεσμευμένε Κριέ αέρας οργάνωσης θα πνεύσει στο σπιτικό σου και σε αυτό το mood θα βάλεις και τον/την σύντροφό σου! Θέλεις λίγο να τα βάλετε κάτω και να δείτε που βρίσκεστε, μια κουβέντα όμορφη και αγαπησιάρικη όχι με ένταση και ξεσπάσματα λόγω κλεισούρας. Πίστεψέ με από αυτήν την κουβέντα θα βγει συναίσθημα, θα βγουν λόγια αγάπης, θα έρθετε πιο κοντά! Οι μέρες απαιτούν αγάπη και ναι εσύ την αξίζεις και θα την έχεις, να την εκφράσεις κι εσύ όμως ναι;

Για σένα αγαπητό μου Ταυράκι που δε βρίσκεσαι σε κάποια σχέση αυτό το Σαββατοκύριακο θα σε βρει να οργανώνεις τη σκέψη σου σχετικά με τα θέλω σου. Τι είναι αυτό που ψάχνω σε μία νέα σχέση; Ποιο είναι το κατάλληλο άτομο για να καλύψει όλα αυτά που θέλω; Μήπως αρχίσεις να βλέπεις διαφορετικά ένα άτομο το οποίο είναι ενδεχομένως και στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον; Μήπως τελικά ο έρωτας να βρίσκεται πιο κοντά σου από όσο πίστευες; Εσύ θα δώσεις την απαντήσεις, σε σένα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χαράς ευαγγέλιας για σένα αγαπητό δεσμευμένο Διδυμάκι μου! Και τι εννοεί η προσωπική σου αστρολόγος με αυτό; Μα τι άλλο; Με την Αφροδίτη στο λατρεμένο ζώδιό σου τώρα είναι η ώρα σου από όλες τις απόψεις! Ποιος δε θα ήθελε να είναι το άλλο σου μισό αυτό το διάστημα! Δίνεις και παίρνεις αγάπη, γίνεσαι πιο εξωστρεφής συναισθηματικά και πίστεψέ με από αυτό μόνο κερδισμένος βγαίνεις! Κάτι σαν να περιστρέφεται στο χαώδες νου σου, κάτι σε επισημοποίηση να το πω, συγκατοίκηση να το πω; Εσύ ξέρεις καλύτερα από μένα, το μόνο σίγουρο!

Εδώ τώρα τι να πει η αστρολόγος σου για σένα; Αν δεν ήμασταν σε καραντίνα θα σου έλεγα ότι το βρήκες ήδη το άλλο σου μισό, χθες που λένε! Αλλά δε σε φοβάμαι εσένα με τέτοιο επικοινωνιακό χάρισμα ακόμα και μέσω social θα θελήσεις να δείξεις τα δόντια σου στο φλερτ. Αρέσεις τέλος πάντων, πώς να το κάνουμε; Να μην το εκμεταλλευτείς με κάθε μέσο;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Καρκίνοι, εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα γίνεις πιο απαραίτητος από ποτέ για το ταίρι σου. Θα είσαι ιδιαίτερα βοηθητικός και γλυκός, γεγονός που ομολογουμένως θα σας φέρει λίγο πιο κοντά. Έχεις τον τρόπο να ανεβάζεις το ταίρι σου, έχεις τον τρόπο να δείχνεις την αγάπη σου και να κάνεις τον άλλον να νιώθει σημαντικός! Κι εσύ όμως θα δεχθείς αγάπη κι εσύ θα νιώσεις πως όλα τα καλά μπορούν να συμβούν αυτό το Σαββατοκύριακο!

Για σένα που δεν είσαι σε σχέση αγαπημένο μου Καρκινάκι και τόσο πολύ θέλεις να μπεις σε μία σχέση, οι συνθήκες αυτό το Σαββατοκύριακο ίσως να μην είναι οι ιδανικές. Τα άστρα σε καλούν να κάνεις λίγηηηη μόνο υπομονή γιατί υπόσχονται νύχτες και μέρες πάθους και έρωτα ίσως όχι αυτό το διήμερο αλλά σίγουρα στο εγγύς μέλλον. Πάντως κατά τα άλλα μια χαρά θα περάσεις και οι επικοινωνίες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σε ανεβάσουν πολύ!

ΛΕΩΝ

Αγαπητό μου Λιονταράκι, ναι εσύ δεσμευμένο μου Λιονταράκι με την παιχνιδιάρικη διάθεση που θα έχεις αυτό το Σαββατοκύριακο ακόμα και σε περίοδο καραντίνας δε θα βαρεθείς. Είσαι κοινωνικός, ανοιχτός σε όμορφες συζητήσεις με το ταίρι σου, έχεις έναν ενθουσιασμό και σίγουρα θα είσαι ακαταμάχητος! Βλέπω το ταίρι σου χωρίς υπερβολές να σε ερωτεύεται από την αρχή.

Για σένα που ακόμα φλερτάρεις Λιονταράκι μου με τη μοναξιά θα μεταθέσεις αυτό το φλερτ στη συντροφικότητα. Ναι καλά άκουσες, η ανάγκη για συντροφικότητα ίσως να είναι μεγαλύτερη από ποτέ τη δεδομένη στιγμή. Καλό θα είναι να μη θυμηθείς τίποτα κανά ξαναζεσταμένο φαγητό γιατί εγώ η αστρολόγος σου, σου λέω ότι τα καλά είναι μπροστά, σε νέα κατάσταση… Το έπιασες το υπονοούμενο ε;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθενάκι μου σε βλέπω να στέλνεις μήνυμα διπλό στο 13033 για το ταίρι σου κι εσένα για γυμναστικούλα, για άθληση για μια δραστηριότητα τέλος πάντων. Θέλεις να πάρεις την αγάπη σου και να μπείτε σε ένα πρόγραμμα, να οργανωθείτε, να ασκηθείτε να κάνετε μία δραστηριότητα μαζί. Όμορφες στιγμές θα μοιραστείτε και θα ανακαλύψετε ότι και εν μέσω καραντίνας οι ευκαιρίες για να περάσετε καλά είναι πολλές.

Εσύ Παρθένε μου που αυτό το Σαββατοκύριακο επιδιώκεις να είσαι εσύ καλά και όχι να ψάξεις για κάποιο ταίρι. Θέλεις να ξεκαθαρίσεις το μέσα σου, ίσως να θέλεις και να φύγει η σκέψη σου από έναν παρελθοντικό έρωτα και να νιώσεις πιο απελευθερωμένος για να έρθει κάτι νέο στη ζωή σου. Κάτι σαν ένα εσωτερικό ερωτικό ξεκαθάρισμα θα το έλεγα.

 

ΖΥΓΟΣ

Τι να πρωτοπώ για σένα καλό μου δεσμευμένο Ζυγάκι, μπορεί να νιώθεις λίγο ότι περιορίζεσαι από την κατάσταση αλλά ομολογουμένως είσαι και στην καλύτερή σου φάση. Πως γίνεται αυτό; Έχεις αυτοπεποίθηση, βλέπεις ότι ταίρι σου ακόμα και σε συνθήκες καραντίνας μαζί σου είναι καλά. Θα το δεις μάλιστα και πιο εκδηλωτικό, κοινώς θα λάβεις αγάπη. Ναι αυτή η αγάπη που λειτουργεί σαν αστερόσκονη και ομορφαίνει ακόμα και τις συνθήκες μιας καραντίνας!

Ζυγάκι μου ελεύθερο και ωραίο πω πω πω τι έχουμε εδώ; Έρωτας είναι θαρρώ; Ναι ναι όσο κι αν δε θες να το παραδεχτείς κάπου θα πάει ερωτικά αυτό το αέρινο μυαλουδάκι σου. Και καλά θα κάνεις! Έναν έρωτα παθιάρη τον θέλει αυτή η καραντίνα! Ο έρωτας στα χρόνια της καραντίνας ίσως έρχεται για να μείνει… κάτι ξέρει η αστρολόγος σου! Διάβασε επίσης την ημερήσια πρόβλεψη του Ζυγού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λέξη κλειδί για σένα Σκορπιέ μου αυτό το Σαββατοκύριακο; Πάθος! Ναι εσύ που είσαι σε σχέση ότι κάνεις με το ταίρι σου θα το πασπαλίσεις με μία εσάνς πάθους και ερωτικού ανοίγματος. Ήρθε η στιγμή να ανοιχτείς συναισθηματικά, να δώσεις και να λάβεις συναισθηματική ασφάλεια. Η καραντίνα το απαιτεί. Εξομολογήσεις αγάπης θα κάνουν το Σαββατοκύριακο να μοιάζει ονειρικό!

Αγαπητέ αδέσμευτε Σκορπιέ μου ο έρωτας μπορεί να κρύβεται για σένα πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Τι θέλει να πει με αυτό η αγαπημένη σου αστρολόγος; Ότι μία εγγύτητα θα υπάρξει με γνώριμο άτομο, δεν είναι νέα γνωριμία, ίσως ένα άτομο που μιλάς συχνά, κάτι το οποίο πάει να γεννηθεί τώρα στην εποχή της καραντίνας, μία έντονη επικοινωνία που κρύβει από πίσω κάτι το όμορφο… Τι λες; Πάει κάπου αυτό το πονηρό μυαλό σου;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη μου, σε σένα μιλάω που έχεις μία σχέση, αυτό το Σαββατοκύριακο βγάζει στην επιφάνεια μία γλυκιά εγγύτητα με το ταίρι σου. Βγάζει κάτι το εντελώς συναισθηματικό που ακόμα και σε σένα σου δημιουργεί μία αμηχανία, δεν ξέρεις πώς να το χειριστείς, κατάβαθα όμως ξέρεις ότι σου αρέσει. Άσε την πανοπλία και ζήσε το, είναι όμορφο αυτό που βγαίνει στην επιφάνεια τη δεδομένη στιγμή.

Φλερτ, φλερτ, φλερτ, φλερτ θα το γράφω μέχρι να μου πεις έλα αστρολόγα τον βρήκα τον έρωτα! Κι αυτό το Σαββατοκύριακο θέλεις να βρεις τον έρωτα περισσότερο από κάθε άλλο διήμερο! Θέλεις να φλερτάρεις έστω και μέσω social μια χαρά είναι κι αυτό στην εποχή της καραντίνας. Αλλά εσύ ονειρεύεσαι τις στιγμές που θα έρθουν όταν θα βγούμε από όλο αυτό!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί και σοβαροί μου Αιγόκεροι αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το διήμερο του μοιράσματος. Θέλετε εσείς που είστε σε σχέση να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας, τους προβληματισμούς σας, τα θέλω σας, τις επιθυμίες σας, τα όνειρά σας για το μέλλον. Γενικά θα κινηθείτε σε ρυθμούς επικοινωνιακούς με το ταίρι σας γιατί νιώθετε ότι είναι σε θέση να σας καταλάβει και να πάει τη σχέση σας και ένα βήμα παρακάτω.

Όσο για εσάς που δεν έχετε κάποια σχέση, η ανάγκη σας για επικοινωνία αυτό το Σαββατοκύριακο θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με άτομα που μπορούν να γίνουν εν δυνάμει το άλλο σας μισό. Ίσως φίλοι, ίσως άτομα από το ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον. Ομολογουμένως είναι ένα ενδιαφέρον θα έλεγα διήμερο για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σου χαρίζει απίστευτη τύχη στην αισθηματική σου ζωή αυτό το Σαββατοκύριακο. Φέρνει μία εντελώς διαφορετική επικοινωνία με τον άνθρωπό σου πιο ανοιχτή και πιο ξεκάθαρη, ή έχεις τη διάθεση να κάνεις διάλογο με το ταίρι σου να συζητήσετε για όλα όσα σας απασχολούν και να βρείτε λύσεις ακόμη και στα πιο δύσκολα θέματα που είχατε μέχρι τώρα. Επίσης η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο δεν αποκλείει καθόλου το ενδεχόμενο να πάρετε σημαντική απόφαση για το μέλλον σας.

Για σένα που δεν διαθέτεις μία σχέση, είναι ένα από τα πιο σούπερ Σαββατοκύριακα της ζωής σου. Η Αφροδίτη πάει πέρασε στο Δίδυμο, τον κοινωνικό και πολύ ομιλητικό Δίδυμο. Επίσης κάνει και ένα πολύ δυνατό τρίγωνο η Αφροδίτη με τον Κρόνο το οποίο δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου φέρει μία νέα γνωριμία από κει που δεν το περιμένεις, ξέρω τα πράγματα είναι στενά δεν μπορείς να βγεις έξω να μιλήσεις, να χαρείς, να φλερτάρεις όμως υπάρχει και το διαδίκτυο που όχι απλά θα σε βοηθήσει αλλά θα σου ανοίξει ένα νέο σημαντικό ερωτικό κεφάλαιο στη ζωή σου.

ΙΧΘΥΣ

Πολυαγαπημένε μου Ιχθύ το Σαββατοκύριακο αυτό, έχεις πολύ μεγάλη φαντασία ευρηματικότητα και σε κάνει να περνάς πολύ ευχάριστες στιγμές με τον – την σύντροφό σου. Ναι μπορεί να κλειστήκαμε σε ένα σπίτι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αρχίσουμε να βαριόμαστε ή να μην υπάρχουν τρόποι να δείξουμε την αγάπη ή τον ερωτισμό μας, να γελάσουμε με το σύντροφό μας. Εσύ σε αυτό το κομμάτι θα τα πας περίφημα. Σου άρεσε και σου αρέσει να φροντίζεις το ταίρι σου, θα το κάνεις με όλη σου την καρδιά και αυτό το Σαββατοκύριακο και φυσικά θα εισπράξεις την αγάπη του.

Για σένα ψαράκι μου το Σαββατοκύριακο αυτό σε βρίσκει να μιλάς με τους φίλους σου, να περνάς όμορφες στιγμές οικογενειακές, να έρχεσαι κοντά με άτομα που είχες καιρό να μιλήσεις. Σηκώνεις το τηλέφωνο και παίρνεις ένα πρόσωπο που πραγματικά το είχες πολύ καιρό στο μυαλό σου το τελευταίο διάστημα. Τώρα αν με ρωτάς αν είναι ένα ερωτικό διήμερο, αν δηλαδή θα συμβεί κάτι καινούργιο ερωτικό στη ζωή σου θα σου έλεγα ότι θέλω να κάνεις λίγο υπομονή για να μπορέσει να έρθει κάτι καλό και αξιόλογο στη ζωή σου.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ηπατίτιδα «θερίζει» τους Ευρωπαίους: Κοστίζει 64.000 ζωές τον χρόνο

Επιτακτική ανάγκη να αυξηθεί η διάγνωση στα αρχικά στάδια, προειδοποιεί το ECDC. Τι δείχνει νέα έκθεση. Εκατομμύρια Ευρωπαίοι πάσχουν από ιογενή ηπατίτιδα η οποία υπονομεύει...