Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΚΙΝΑΛ για Άδωνι Γεωργιάδη και τα 5000 ευρώ: Ρεσιτάλ αναισθησίας (video)

ΚΙΝΑΛ: “Τι θα μπορούσες να κάνεις με 5000€ σήμερα; Σύμφωνα με τον Υπουργό Ανάπτυξης, τίποτα.” 

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media η δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την μη ανάγκη μεγάλης ρευστότητας στους πολίτες στις μέρες της πανδημίας.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης αναρωτήθηκε τι να την κάνει την ρευστότητα ο κόσμος σε εποχές πανδημίας που τα έξοδά του είναι περιορισμένα, μιλώντας στο τηλεοπτική κανάλι Best.(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) 

Το θέμα προκάλεσε πολλά σχόλια και αντιδράσεις ενώ λίγη ώρα πριν σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε το ΚΙΝΑΛ με tweet στον επίσημο λογαριασμό του κόμματος στο twitter όπου παραθέτει μέρος του επίμαχου video με το ερώτημα: “Τι θα μπορούσες να κάνεις με 5000€ σήμερα; Σύμφωνα με τον Υπουργό Ανάπτυξης, τίποτα.”

Στη συνέχεια στην αρχη του video του ΚΙΝΑΛ βλέπουμε να αναβοσβήνει η φράση:ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – Ακολουθεί ρεσιτάλ αναισθησίας.

Δείτε το τιτίβισμα του ΚΙΝΑΛ

Τι απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης 

Ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε στο tweet του ΚΙΝΑΛ κάνοντας retweet και γράφοντας: Παρακολουθώ με λύπη το πώς το Κίνημα Αλλαγής έχει γίνει στον λαϊκισμό χειρότερο από τον Σύριζα. Και είναι κρίμα. Αλλά πραγματικά αυτό το κομμένο και μονταρισμένο βίντεο για να μην φαίνεται τί ακριβώς είπα αλλά και για να χλευάσει ακόμη και την εργασία μου, είναι μνημείο ντροπής.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ