Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

8 λέξεις – Επόμενα επεισόδια: Ο Μιλτιάδης στο χειρουργείο με δύο σφαίρες στην κοιλιά

Κορυφώνονται οι εξελίξεις στην καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑΪ, «8 ΛΕΞΕΙΣ».

Ο Φοίβος μεταφέρει τη Βίκυ αιμόφυρτη στο σπίτι του και κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει. Την ίδια στιγμή, ο Μιλτιάδης χειρουργείται, καθώς τον βρήκαν δύο σφαίρες στην κοιλιά. Η Κατερίνα, ο Λουκάς και όλοι οι κοντινοί άνθρωποι του Μιλτιάδη αγωνιούν για την εξέλιξη της υγείας του, που δείχνει να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Έπειτα από σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του πολιτικού αποφασίζεται δεύτερη εγχείρηση μέσα σε λίγες ώρες.

Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος με την Εύα ανακοινώνουν ότι θα παντρευτούν σε έναν μήνα και το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Η Ηλιάνα συμπονά τη Σμαράγδα και ζητά από τον Ακη να της δανείσει τα χρήματα που χρειάζεται για να κρατήσει το ατελιέ της ανοιχτό.

Η υγεία του Μιλτιάδη επιδεινώνεται και οι γιατροί τον βάζουν ξανά στο χειρουργείο. Η Κατερίνα και η Ιφιγένεια περνούν ώρες αγωνίας στο νοσοκομείο, ενώ ο Μιλτιάδης βρίσκεται στο χειρουργείο.

 

Η απουσία του Φοίβου γίνεται αισθητή και όταν πια εμφανίζεται, προσπαθεί να δικαιολογηθεί υποστηρίζοντας ότι δεν αντέχει αυτό που περνάει ο πατέρας του.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...