Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 552 (VIDEO)

Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του γ΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 552

Η Μελέκ δεν δέχεται την πρόταση του Τζεβαχίρ. Ο Τζεβαχίρ είναι έξαλλος και προσπαθεί να βρει τρόπο να τη φέρει πίσω. Η Αρζού τον καλεί και τον ρωτάει αν επέστρεψε στη δουλειά η Μελέκ. Ο Τζεβαχίρ της ζητάει λίγο χρόνο ακόμη. Η Αρζού του λέει πως η συμφωνία τους είναι άκυρη αν δεν επιστρέψει η Μελέκ.


Ο Μουράτ ψάχνει το έγγραφο όταν όλοι έχουν φύγει από το γραφείο. Καθώς ψάχνει έρχονται ο Βεϊσέλ με τον Ερκούτ και κρύβεται κάτω από ένα τραπέζι. Ο Βεϊσέλ με τον Ερκούτ συζητάνε και ο Μουράτ μαθαίνει πως η εταιρία του Ερκούτ έχει και μια παράνομη δραστηριότητα. Ο Ερκούτ στέλνει τον Βεϊσέλ να κανονίσει μια δουλειά.

Η Ιντζί χάνει τις αισθήσεις της και τη βρίσκει ο Ουμίτ. Τη φροντίζει και η μικρούλα νιώθει καλύτερα. Η Αρζού γίνεται για άλλη μια φορά έξαλλη αλλά ο Ουμίτ χειρίζεται την κατάσταση. Της λέει πως η Ιντζί θα μένει από εδώ και πέρα στο σπίτι και όχι στην αποθήκη. Ο Τζεβαχίρ επισκέπτεται τη Μελέκ με σκοπό να της αλλάξει γνώμη. Κάνει ό,τι μπορεί για να την πείσει αλλά η Μελέκ αρνείται την πρότασή του.

Ο Τζεβαχίρ φεύγει και η Μελέκ ρωτάει την Αλιγιέ αν έκανε το σωστό. Η Αλιγιέ της λέει πως την υποστηρίζει σε ό,τι και αν αποφασίσει να κάνει. Ο Βεϊσέλ ψάχνει για ταξί και βλέπει τον Σελίμ.

Ο Σελίμ του εξηγεί πως πρέπει να δουλέψει ως οδηγός ταξί γιατί δεν βρίσκει άλλη δουλειά. Ο Ουμίτ λέει στην Ασουμάν πως μπορεί να πάρει άδεια για να φροντίσει την αδελφή της. Η Αρζού είναι έξαλλη με τον Ουμίτ. Η Αρζού πιστεύει πως η Ιντζί υποκρίνεται την άρρωστη για να τραβήξει την προσοχή.

 

Η γραμματέας του Ερκούτ βλέπει τον Μουράτ να ψάχνει αλλά εκείνος ξεφεύγει λέγοντας μια δικαιολογία. Ο Βεϊσέλ λέει στην Τουλάι που είδε τον Σελίμ. Η Τουλάι ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ότι ο Σελίμ είναι πια οδηγός ταξί…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

548 ΕΔΩ

549 ΕΔΩ

550 ΕΔΩ

551 ΕΔΩ

553-554-555 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

MAESTRO Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 (VIDEO)

Δείτε το πρώτο επεισόδιο του β΄ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς MAESTRO που βλέπουμε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και...