Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τι Φέρνει στα Αισθηματικά των Ζωδίων το Σαββατοκύριακο 29/2 έως 1/3/2020

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, γεια σας και καλό μήνα να έχουμε! Πάμε αμέσως να δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο τι θα συμβεί στην αισθηματική μας ζωή και ξεκινώ με το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Πλούτωνα το οποίο για κάποια ζώδια χρειάζεται προσοχή γιατί δημιουργεί αισθήματα κτητικότητας και ένταση. Επίσης ο ανάδρομος Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό και αυξάνει κατά πολύ τη διαίσθηση μας.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 29 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου 2020

Να σημειώσω επίσης ότι η Σελήνη το Σάββατο θα βρίσκεται στον Ταύρο, οπότε και μας κάνει να βγούμε να περάσουμε όμορφα να απολαύσουμε στιγμές. Την Κυριακή περνά στο Δίδυμο και αυξάνει την κοινωνικότητα και την αισιοδοξία μας. Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά, σε κάθε ζώδιο τι μπορεί να φέρει σε αισθηματικό επίπεδο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 29 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου 2020 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερωτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε μου Κριέ, για άλλο ένα Σαββατοκύριακο σου εφιστώ την προσοχή, μιας και η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δεν σε βοηθά πολύ να έχεις χαλαρή διάθεση. Σε κάνει να έχεις κτητικότητα και αναστάτωση με το ταίρι σου. Μία εσωτερική ένταση την οποία την προβάλεις στο σύντροφό σου με αποτέλεσμα και εκείνο με τη σειρά του, να σου απαντά. Όσο μπορείς απέφυγε με διπλωματικό τρόπο τις εντάσεις, ενώ η Κυριακή είναι πιο ευνοϊκή για την σχέση σου μιας και η Σελήνη περνά στους Διδύμους.

Ενώ για σένα Κριέ που δεν έχεις μία σχέση αυτό το διάστημα, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα μπορεί να σου βάλει τρικλοποδιά. Αν σου αρέσει πάρα πολύ ένα πρόσωπο μη σε πιάνει μανία να το κατακτήσεις. Η επιμονή σου να κυριαρχήσεις σε αυτό, μπορεί να σου φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Το Σάββατο με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Ταύρο μπορείς να περάσεις ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σου ενώ την Κυριακή είναι ακόμη πιο κοινωνική ημέρα μιας και η Σελήνη θα περνά στο Δίδυμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένε μου Ταύρε, το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου επίσης ο ανάδρομος Ερμής κάνει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό και αυξάνει τη διαίσθησή σου, ίσως αυτό το διήμερο να σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Θα προκύψουν θέματα με το ταίρι σου που ίσως δεν έχετε λύσει ακόμα, όμως καλείστε να βρείτε τη χρυσή τομή. Φυσικά και αυτό το Σαββατοκύριακο δεν είναι μόνο συζητήσεις και κουβέντες έχει και απολαύσεις έχει και ερωτικές στιγμές.

Για σένα αδέσμευτε Ταύρε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό η Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου. Είναι ένα ευχάριστο διήμερο γιατί θα πρέπει σίγουρα να λάβουμε υπόψη μας ότι και η Αφροδίτη καταφτάνει σε λίγο στο ζώδιό σου. Αρχίζει κάπως να ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σου ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και έναν κεραυνοβόλο έρωτα, από κει που δεν το περιμένεις μπορεί να εμφανιστεί μπροστά σου το άλλο σου μισό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό, κυρίως την Κυριακή, η Σελήνη έρχεται στο δικό σου το ζώο καλείσαι να δεις πρόσωπα που έχεις καιρό, όμως το πιο σημαντικό είναι να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου. Σιγά-σιγά ο κυβερνήτης σου Ερμής θα περάσει ανάδρομος στον Υδροχόο και δεν θα σε πιέζει τόσο πολύ. Θα υπάρχει σίγουρα μία συνεννόηση αλλά η εξωστρέφεια στις σχέσεις σου είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να περνάτε και όμορφες στιγμές.

Για σένα Δίδυμε μου, που δεν έχεις μία σχέση η Κυριακή είναι μία πολύ ευχάριστη μέρα να βγεις με τους φίλους σου, με την παρέα σου, να έρθεις κοντά με νέα πρόσωπα μιας και η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου. Δείχνει ότι σταδιακά η εσωτερική σου ηρεμία επανέρχεται δεν έχεις αυτή την εσωτερική ένταση που σε ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό. Θα μπορούσα να σου τάξω και ότι κάτι τρυφερό μπορεί να ξεκινήσει σε αυτό το διήμερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου, με την Αφροδίτη να κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον ανάδρομο Ερμή εξάγωνο με τον Ουρανό η αισθηματική σου ζωή απαιτεί προσοχή για αυτό το διήμερο. Ενδεχομένως να θες το ταίρι σου, να σου ανήκει εξ ολοκλήρου και αυτό δεν είναι κακό αλλά ίσως να σου προκαλέσει αισθήματα ζήλιας χωρίς καμία αφορμή. Η διαίσθησή σου θα είναι αυξημένη όμως αυτά που φαντάζεσαι ότι μπορεί να συμβαίνουν δεν ισχύουν στην πραγματικότητα, αν δεν είσαι σίγουρος-η για κάτι μην αντιδράσεις σπασμωδικά.

Αγαπημένε μου Καρκίνε ο ανάδρομος Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό, ίσως να σου φέρει κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν είτε μέσα από μία τυχαία συνάντηση είτε γιατί σε εσένα θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να επικοινωνήσεις και να μάθεις τι κάνει αυτό το πρόσωπο. Υπάρχει και μία άλλη εκδοχή να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν η Αφροδίτη κάνει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και δημιουργεί κτητική διάθεση μήπως θα μάθεις ότι ο άνθρωπος που είχατε σχέση έφτιαξε τη ζωή του και αυτό εσένα σου ενεργοποιήσει συναισθήματα ζήλιας;

ΛΕΩΝ

Για σένα Λέοντα μου το Σαββατοκύριακο αυτό και κυρίως την Κυριακή πιο πολύ αναμένεται να είναι πολύ κοινωνικό και ευχάριστο. Η Σελήνη θα είναι στον Δίδυμο, αυτό σημαίνει ότι καλείσαι να είσαι μαζί με τον-την σύντροφό σου, να περάσετε όμορφες στιγμές. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να πρέπει να δείτε συγγενείς, φίλους ή γνωστούς, μια κοινωνική υποχρέωση που δεν μπορεί να αναβληθεί. Αυτό που έχει σημασία για εσένα είναι ότι δεν το λες σίγουρα ένα κακό διήμερο, ενώ αν έχεις κανονίσει να φύγεις λόγω καθαρά Δευτέρας θα περάσεις πάρα πάρα πολύ όμορφα.

Για σένα ελεύθερε Λέοντα, το Σαββατοκύριακο αυτό έχει πολύ δράση και πολύ νέο κόσμο γύρω σου. Η Σελήνη στον εξωστρεφή Δίδυμο σου φέρνει πολλές νέες γνωριμίες, Ανάμεσα σε αυτές υπάρχει και μία ξεχωριστή παρουσία για εσένα αρκεί να την εντοπίσεις, ώστε να ανάψεις το πράσινο φως και να σε πλησιάσει. Μπορεί να έχουμε ανάδρομο Ερμή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε και την αισθηματική μας ζωή, κάθε νέο ξεκίνημα είναι καλοδεχούμενο

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένε μου Παρθένε, το Σαββατοκύριακο αυτό είναι μία όαση θα έλεγα για την ερωτική σου ζωή. Αν έχεις κανονίσει να φύγεις τριήμερο και πολύ καλά θα κάνεις γιατί όχι απλά είναι ευνοϊκό για την αισθηματική σου ζωή αλλά μπορεί να ανατρέψει και την κατάσταση μέχρι τώρα αν υπήρξε ένα κακό κλίμα ανάμεσα σας. Αφήνετε πίσω σας τις προστριβές τις εντάσεις και αισιοδοξείτε από κοινού για ένα μέλλον πολύ διαφορετικό από ότι ήταν μέχρι τώρα.

Ενώ για σένα Παρθένε μου, που δεν έχεις μία σχέση το διήμερο αυτό θα γίνει σταθμός για την αισθηματική σου ζωή θέλω να προσέξεις πάρα πολύ τα πρόσωπα τα οποία θα συναναστραφείς ή που θα σε προσεγγίσουν γιατί ένα από αυτά μπορεί να γίνει το άλλο σου μισό. Είναι μία πολύ τυχερή περίοδος για εσένα την οποία πρέπει να εκμεταλλευθείς στο έπακρο.

ΖΥΓΟΣ

Η Κυριακή για σένα Ζυγέ μου είναι μία πολύ όμορφη μέρα μιας και η Σελήνη θα είναι στο Δίδυμο. Αν υπάρχει ένα μελανό σημείο στην πρόβλεψή μου για σένα είναι ότι η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει αισθήματα ζήλιας και κτητικότητας απέναντι στο-η σύντροφό σου. Αυτό που σε οδηγεί να ελέγχεις με κάθε τρόπο το ταίρι σου είναι το αίσθημα της ανασφάλειας που έχεις περισσότερο και όχι γιατί κάτι έχει πέσει στην αντίληψή σου.

 

Για σένα Ζυγέ που είσαι ακόμα αδέσμευτος-η το Σαββατοκύριακο αυτό μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες και ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σου ζωή. Το θέμα είναι κατά πόσο θα επιτρέψει το τετράγωνο του Πλούτωνα με την Αφροδίτη, στο παιχνίδι της διεκδίκησης σε κάνει να θέλεις να κυριαρχήσεις σε ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Αυτό μπορεί να μην σου φέρει τα αποτελέσματα που θέλεις, και να γυρίσει μπούμερανγκ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, το Σαββατοκύριακο αυτό για σένα αναμένεται να είναι όμορφο και ήρεμο έχουν φύγει οι πολλές εντάσεις και αρχίζει να μπαίνεις σε μία σειρά ή αισθηματική σου ζωή. Η ασυνεννοησία απομακρύνεται και αυτό γιατί ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζει την πορεία του στον Υδροχόο, αφήνει λοιπόν τον Ιχθύ, ενώ μπορεί να έχεις ένταση μέσα σου, συζητάς με το ταίρι σου για ότι αντιμετωπίζεις ή αισθάνεσαι και δεν το κάνεις με μορφή θυμού. Επίσης αν έχετε αποφασίσει να φύγετε τριήμερο, εγγυώμαι ότι θα περάσετε υπέροχες στιγμές αρκεί να τα έχετε κανονίσει όλα από πριν και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, για σένα που δεν έχεις μία σχέση ακόμη θα μπορούσα να πω ότι στο το σκηνικό μπορεί να αλλάξει ξαφνικά και αναπάντεχα αυτό το διήμερο. Σε περίπτωση που έχεις κανονίσει να φύγεις τριήμερο με την παρέα σου σε κάνει να γυρίζεις με πολλά τηλέφωνα στο καρνέ σου. Είναι ένα ευνοϊκό Σαββατοκύριακο για σένα και την αισθηματική σου ζωή, υπόσχεται πολλά να σου φέρει που αφορούν κυρίως το μέλλον σου, όμως μη φοβηθείς τη δέσμευση ακόμη και αν ο έρωτας σε χτυπήσει κατακούτελα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου το Σαββατοκύριακο αυτό για σένα αστρολογικά μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετά ευνοϊκό. Σου χαρίζει αισιοδοξία και ανεβασμένη διάθεση είτε να πας κάπου το τριήμερο ή και ακόμα να μείνετε στο σπίτι μαζί οι δυο σας πάλι θα περάσετε όμορφες στιγμές. Για κάποιο λόγο (ίσως να ήταν πολύ πιεστική εβδομάδα) έχεις ανάγκη από ξεκούραση. Και δεν εννοώ να κοιμάσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά να ξεκουραστεί η ψυχή και το μυαλό σου, να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε γεμίζουν.

Για σένα Τοξότη μου το Σαββατοκύριακο αυτό θεωρώ πως σκοπεύεις να αδειάσεις το κεφάλι σου. Είτε από οικονομικές δυσκολίες, είτε από επαγγελματική πίεση που έζησες μέσα στην εβδομάδα, έτσι το μόνο που θα σε ευχαριστούσε είναι να βγεις με την παρέα σου να περάσεις όμορφες στιγμές αλλά χωρίς πολύ βαβούρα. Η αλήθεια είναι ότι καμιά φορά εκεί που δεν το περιμένεις και δεν προσδοκάς σε ένα νέο έρωτα τσουπ σου έρχεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου το Σαββατοκύριακο αυτό είναι κάπως περίεργο θα έλεγα, η Αφροδίτη κάνει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σου δημιουργεί αισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Επίσης ο ανάδρομος Ερμής κάνει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό και αισθάνεσαι πως έχεις αυξημένη διαίσθηση για το ταίρι σου, χωρίς τίποτα από όλα αυτά μέσα στο μυαλό σου να μην ισχύει κάτι αρνητικό. Θέλει λίγο προσοχή γιατί οι σκέψεις που θα περνάνε από το μυαλό σου και θα έχουν να κάνουν με το ταίρι σου δεν ανταποκρίνονται τόσο πολύ στην πραγματικότητα είναι απλά σκέψεις σου και υπόνοιες.

Για σένα Αιγόκερε μου το Σαββατοκύριακο αυτό είναι λίγο περίεργο και δύσκολο θα έλεγα. Η Αφροδίτη κάνει ένα περίεργο τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σου δημιουργεί ένα αίσθημα κυριαρχίας και κτητικότητας. Στην Περίπτωση λοιπόν που τα φέρει έτσι η ζωή αυτό το Σαββατοκύριακο να έχεις μία νέα γνωριμία μην προσπαθήσεις να κυριαρχήσεις ή να κάνεις απόλυτα δικό σου το πρόσωπο αυτό, άσε το χρόνο να σε οδηγήσει εκεί που πρέπει να πας. Επίσης ο ανάδρομος Ερμής κάνει ένα συμπαθητικό εξάγωνο με τον ουρανό και αυξάνουν κατά πολύ τη διαίσθησή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε μου Υδροχόε, μιλάμε για ένα πολύ όμορφο και ανατρεπτικό διήμερο. Την Κυριακή θα είναι η Σελήνη στον κοινωνικό Δίδυμο, μια όψη της Σελήνης που σου ταιριάζει πάρα πολύ, σε οδηγεί να αφιερώσεις και χρόνο στο ταίρι σου αλλά και να είσαι κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς. Μπορείς να συνδυάσεις τον έρωτα με τη φιλία στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή να πάρεις το ταίρι σου και να βρεθείτε με φιλικά σας άτομα. Να μιλήσετε, να συζητήσετε και να περάσετε ευχάριστες στιγμές.

Ενώ για σένα Υδροχόε που δεν έχεις μία σχέση, το διήμερο αυτό λόγω της Σελήνης που θα βρίσκεται στο Δίδυμο δεν αποκλείεται να σου φέρει πάρα πολλές νέες γνωριμίες. Μιλάς, συζητάς και ανοίγεσαι, γίνεσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής και δεν αποκλείεται να κάνεις και μία νέα σημαντική γνωριμία, στην περίπτωσή σου η φιλία μπορεί να μετατραπεί σε νέο έρωτα.

ΙΧΘΥΣ

Για σένα Ιχθύ μου το Σαββατοκύριακο αυτό αναμένεται να είναι θετικό και πολύ όμορφο το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή ο ανάδρομος Ερμής κάνει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό, πράγμα που σημαίνει πως σε ευνοεί πολύ στο να πάρεις σωστές αποφάσεις για τη σχέση σου. Επίσης αυξάνει τη διαίσθηση σου, σε κάνει πιο διορατικό στο να καταλάβεις όχι μόνο τι θέλει ο άνθρωπος που έχεις στο πλάι σου αλλά να “απαιτήσεις” κατά κάποιο τρόπο να πραγματοποιήσει και τις δικές σου επιθυμίες και βρίσκεις ένα μαγικό τρόπο να το επιτυχείς αυτό.

Για σένα Ιχθύ μου που είσαι μόνος-μόνη το Σαββατοκύριακο αυτό αναμένεται να είναι και ερωτικό και αμοιβαίο απέναντι σε ένα πρόσωπο. Ο ανάδρομος Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό, αυξάνει τη διαίσθηση σου, μπορείς να διακρίνεις ποιο πρόσωπο σε θέλει πραγματικά επίσης ποιο πρόσωπο μπορεί να σου χαρίσει μέλλον το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο αυτό το Σαββατοκύριακο να το θυμάσαι.

Πηγή: .e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 Ο Σωτήρης κλειδώνει τη Νεφέλη στο δωμάτιό της. Η Ηλέκτρα δεν αντιδρά. Κι ο Σεραφετίνογλου...