Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Μαρίνα καταλαβαίνει το βρόμικο παιχνίδι της Μάρθας

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Ο Νίκος στριμώχνει τον εκτελεστή να του πει ποιος τον έβαλε να τον «καθαρίσει» κι εκείνος «δίνει» την Μάρθα ενώ η Έλλη, ταραγμένη, λέει στην Μαρίνα πως χάθηκε η φωτογραφία της που είχε κρύψει.

Η Μαρίνα φοβάται πως αυτή τη φορά θα αποκαλυφθούν όλα και θα καταλήξει πάλι στην φυλακή, ενώ πληροφορείται πως η Διονυσία έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο Νίκος δίνει στην κόρη του να του φυλάξει ένα στικάκι με ηχητικά ντοκουμέντα (συνομιλίες του με την Μάρθα που την ενοχοποιούν) και τη βάζει να του υποσχεθεί πως αν του συμβεί κάτι, θα τα δώσει στην αστυνομία.

Ο Μιχάλης ομολογεί στην Μαρίνα πως εκείνος βοήθησε την Διονυσία να φύγει μακριά. Την ίδια στιγμή ο αστυνόμος, συνεχίζοντας την έρευνα, φτάνει όλο και πιο κοντά στη αληθινή ταυτότητα της Μαρίνας και στη σχέση της με την Κάτια.

Ο Νίκος πιέζει το Φώτη και την Κάτια να του πουν πού είναι η Διονυσία.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, μια κίνηση του αστυνόμου φέρνει την Κάτια και τη Μαρίνα πολύ κοντά στο να αποκαλυφθούν, καθώς παίρνει δείγμα DNA από τις δυο γυναίκες.

Η Κάτια είναι αναστατωμένη μ αυτό που συνέβη και τρέμει για την Μαρίνα. Η Μαρίνα προειδοποιεί την Κάτια πως, έστω και αν είναι παράνομη, η λήψη του DNA τους από τον αστυνόμο θα αποκαλύψει το μυστικό της ταυτότητάς της και την σχέση που έχουν μεταξύ τους.

 

Προκειμένου να μην γίνει κάτι τέτοιο, ο Φώτης και η Κάτια αναγκάζονται να ζητήσουν την βοήθεια του Νίκου, ο οποίος ζητάει σοβαρά ανταλλάγματα προκειμένου να συνεργαστεί.Μπροστά στα νέα αυτά δεδομένα, η Μαρίνα σκέφτεται πια σοβαρά το ενδεχόμενο να εξαφανιστεί.

Όλα, όμως, θα αλλάξουν όταν η Μαρίνα καταλάβει με το χειρότερο τρόπο το παιχνίδι που παίζει η Μάρθα τόσον καιρό πίσω από την πλάτη της…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

MAESTRO Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 (VIDEO)

Δείτε το πρώτο επεισόδιο του β΄ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς MAESTRO που βλέπουμε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και...