Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Η Ρωξάνη εγκαταλείπει τον Μιχαήλ

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

Ο Μιχαήλ με τη Ρωξάνη αποφασίζουν να προχωρήσουν σε σύμφωνο συμβίωσης παρόλο που η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι σχετικά ψυχρή και ο Μιχαήλ δείχνει μέρα με τη μέρα να έρχεται όλο και πιο κοντά στη Λουκία.

Ο Μιχαήλ και η Ρωξάνη υπογράφουν το σύμφωνο συμβίωσης και η υπόλοιπη οικογένεια τους συγχαίρει.

Ο Μιχαήλ, όμως, νιώθει την ανάγκη να εξηγήσει στη Λουκία τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτόν τον «γάμο» και της εξομολογείται πως αν δεν υπήρχε το παιδί, θα είχε χωρίσει.

Μετά από κάποιες μέρες η Ρωξάνη κάνει μια αυθαίρετη δήλωση εκ διαμέτρου αντίθετη από την γραμμή του κόμματος, αναγκάζοντας τον Μιχαήλ να την επιπλήξει πολύ σκληρά.

Το ζευγάρι οδηγείται σε έναν ακόμα καυγά, που ωθεί τον Μιχαήλ να αναζητήσει και να εκτιμήσει την συντροφιά της Λουκίας, γεγονός που εντοπίζει κι η Ναυσικά.

Ο Μιχαήλ συνεχίζει να είναι έξαλλος με την Ρωξάνη για τις δηλώσεις που έκανε και το ζευγάρι τσακώνεται πολύ άσχημα.

 

Η Ρωξάνη στη συνέχεια εντελώς ξαφνικά ανακοινώνει στον Μιχαήλ ότι φεύγει για ένα μεταπτυχιακό στη Γλασκώβη και το μόνο που καταφέρνει είναι να τον εξαγριώσει και να τον στρέψει εναντίον της, αφού πλέον δεν την εμπιστεύεται και τη θεωρεί επιπόλαιη και απερίσκεπτη.

Την ίδια αντίδραση με τον Μιχαήλ έχει και η Εύα, η οποία μ΄ αυτή τη συμπεριφορά της, θυμάται και κάποια άλλα παλιότερα ατοπήματα της Ρωξάνης από μακρινό παρελθόν.

Ο περίγυρος του Μιχαήλ είναι σοκαρισμένος με την απόφαση της Ρωξάνης να φύγει για σεμινάριο στη Γλασκώβη, ενώ η Εύα επιβεβαιώνει τις υποψίες της Ναυσικάς πως το ζευγάρι είχε πολλά προβλήματα τελευταία.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 78 Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαίδη με τον Χρήστο αρχίζουν να...